Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vastauksia

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Vastauksia

Koska kysymyksiä meidän matkaa koskien on tullut todella paljon, päätin tehdä teille pienen yhteenvedon eniten kysytyimmistä kysymyksisä ja vastata niihin :) Toivottavasti saatte kaikki vastauksen haluamiinne kysymyksiin!

First of all, eniten kinaa aiheuttanut kysymys on paljonko matkamme maksoi? Joku sanoikin tähän; "luuletko että bloggaajat vastaa tohon? :D tai joo, ne vastaa mut ne vastaa "tarpeeksi :)" koska matkahan on AINA erittäin kallis...."  Ja osassa kommenteista väitettiin matkan olleen yhteistyökumppanin tarjoama.. Siksi haluaisinkin tehdä selväksi että matka oli ihan meidän omilla rahoilla maksettu, eikä siihen liittynyt mitään sponsorikuvioita. Matkojen hintoja luulisi jokaisen osaavan itse katsoa netistä, mutta voin kertoa että maksoin mun meno-paluu lennoista 320€. Lisäksi asunnon vuokra kahdelta viikolta oli 200€ (tutun kautta) joten siitä kertyi 50€ per naama.

Varasimme lennot n. kaksi viikkoa ennen lähtöä Vertaa.fi sivuston kautta, ja otimme tietenkin halvimmat mahdolliset lennot, joissa ikävä kyllä oli se välilasku Osloon. Lentoyhtiöksi valitsimme SAS:in.


tää on hieman outo kysymys, mutta mitä sulla oli päällä lentokoneessa?:D
Vastaus: Mulla oli ihan tosi perus vaatteet, valkoinen t-paita, mustat Dr.Denim farkut ja musta nahkatakki. Lentokoneessa on aina niin jäätävän kylmä etten uskaltais laittaa mitään shortseja tms. :(

Aattelitko vaan löhötä rannalla ja shoppailla vai tehdä jotain kultturellia?:D aattelin vaan että voihan sitä aurinkoa suomessakin ottaa, mutta kukin tavallaan:)
Vastaus: Lähdin Espanjaan juuri sen takia ettei mun tarvitse tehdä mitään. Eli joo halusin vaan ottaa aurinkoa, shoppailla ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Oon ollut Espanjassa jo muutaman kerran, joten jos haluaisin tehdä jotain kultturellia niin valitsisin uuden lomakohteen.


Ihana silja ! Käytitkö jotain aurinko öljyä/ rasvaa, jos niin mitä ? :) sulla on niin upee rusketus !
Vastaus: Yllä näkyy tuotteet jota käytin. Alkulomasta käytin myös sitä PizBuinin aurinkorasvaa mutta se loppu nopeesti. :(

Ootko sä ja toi sun kaverisi laittanut aurinkorasvaa? Ei ainakaan näy?
Vastaus: Tottakai me kaikki käytettiin koko ajan aurinkorasvaa, niinkun kuuluukin. Mutta miksi ihmeessä sen pitäisi näkyä? Eihän nykyajan aurinkorasvat ole mitään valkoista liisteriä.. :)

Eikö oo aika alhainen suojakerroin tossa rasvassa? Kannattaa olla vähintään 30, kun suuntaa etelän lämpöön :)
Vastaus: Ihan normaalia luulla että ulkomailla tarvii jotain korkeaa suojakerrointa, mutta 10-15 riittää aivan loistavasti jos sitä laittaa ohjeiden mukaisesti ja lisää riittävän usein. :) Itse laitoin aina 10min ennen aurinkoon menoa ja lisäilin n. 30 min välein. Ainoa kohta jonka poltin, oli päänahka jakauksen kohdalta. :D

Saako siihen sun tatskaan jo ottaa aurinkoa? Kantsis ehkä laittaa siihen kohti vähän isompaa suojakerrointa jos meinaat rillata itseäs siel Espanjassa;) mukavaa matkaa!:)
Vastaus: Laitoin tatuoinnin kohdalle suojakerrointa 20-30 koko loman ajan, vaikka siihen perjaatteessa saikin jo ottaa aurinkoa. Yritin myös olla auringossa niin ettei siihen kohtaan paistanut suoraan aurinko.


Onko sun hiukset kärsinyt paljon ton matkan aikana?:)
Vastaus: Kyllähän hiukset aina ottaa vähän damagea kun ne lilluu kloori- ja merivedessä ja aurinkokin porottaa koko päivän kuumasti. Mutta ehkä pahin juttu vaaleille värjätyille hiuksille on ihan vaan se Espanjan vesijohtovesi! Siinä on mun ymmärtääkseni aika paljon enemmän rautaa, ja vaaleet hiukset imee siitä väriä :( Mun hiuksissa oli pari tummempaa raitaa jotka imas sen värin aika rajusti, ja muuttu oransseiks :D

saanks kysyy miten meikkailet siä lomalla?:) oks sulla esim meikkivoidetta ollenkaan?:) ja laitatko silmiin muuta kun ripsaria?:) jos katoin oikein niin ainakin rajaukset saatto olla ainaki näis kuvis..:)) ?
Vastaus: Päivisin en tietenkään meikannut ollenkaan, koska halusin että naamakin ruskettuu. Iltaisin käytin meikkivoidetta ja kulmakynää sekä joskus jotain luomiväriä. Ennen lomaa kävin laittamassa ne ripsienpidennykset, jotka teki meikittömästä lookista vähän freshimmän :)

Upeita kuvia! Saako udella, että mitä kameraa käytät? :)
Vastaus: Käytän Olympuksen pen mini E-PM2 järjestelmäkameraa, sekä mulla oli mukana Canonin Ixus pokkari, jonka otin mukaan sinne minne en järkkäriä uskaltanut raahata :)



Paljonko sulla kului rahaa reissussa? :D
Vastaus: Mun matkabudjetti oli hieman alle tonnin, ja se oikeestaan meni tuolla kokonaan.. :)

Missä siel on Primark ? :o
Vastaus: Torreviejaan avattiin vähän alle vuos sitten (?) uusi iso kauppakeskus Zenia Boulevard ja sieltä löytyy nyt myös Primark :) Viime vuonna ajettiin Alicanteen sen takia :D

millä värillä oot värjänny sun hiukset? haluun saman valeet ku sulla! oisko garnier olia 10.0 sopiva..?
Vastaus: Värjäsin ennen lomaa hiukset schwarzkopfin silver blonde-värillä. Tosta olian kypistä tuli vähän liian harmaa mun makuun :(

Ootteko siellä viikon vai kaks viikkoo? :)
Vastaus: Oltiin reissussa 14 päivää :)

Ai te otitte ukot mukaan, luulin että lähette kahestaa tyttöjen kesken.
Vastaus: Espanja ei kyllä kuulu semmosiin lomakohteisiin jonne lähtisin vaan tyttökaverin kanssa kahdestaan. Siellä on paljon rikollisuutta ja miehet on vähän "limasia". Ei oo kauheen kivaa olla yksin missään edes viittä minuuttia, sillä vaalea pitkätukka herättää aika paljon kiinnostusta..



With love, Silja

Tunnisteet:

43 kommenttia:

Blogger Minttuu kirjoitti...

Löysin sun kuvas weheartin etusivult :DD http://weheartit.com/entry/66056456/via/Melinaerica

26. kesäkuuta 2013 klo 18.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon samaa mieltä että ei kannata riskeerata mitään vaan ottaa miehet mukaan ! :)

26. kesäkuuta 2013 klo 18.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljon toi hawain aurinkoöljy maksoi espanjassa:)?

26. kesäkuuta 2013 klo 18.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nää sun kaikki kuvat on aina niin hienoja ja niissä on jotenki upee tunnelma ja ne on ihan suoraan ku jostain weheartitistä! ihailen näitä kuvia etenki, vaikka muutenki tää on ihana blogi ja oon iha koukuttunu tähä :D ja nuo kuvat on niin upeen värisiäki, onks sulla kameran asetuksissa laitettu korostetut värit vai mite ne on tommosia hienoja? :o

26. kesäkuuta 2013 klo 18.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En muista kirjoittiko Nata vai sinä, että te vuokraatte talon. Olinkin vähän ihmeissäni kun kuvista selvästi näkyi, että kyseessä oli kerrostalo, jolloin vuokrasitte vain huoneiston. Ihanaa, kun (edes sinä) osasit ilmaista asian oikein, kun puhuit asunnosta :)

26. kesäkuuta 2013 klo 19.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei pakko kysyä että sattuko tatuoinnin ottaminen? Oon menossa ottaa ja jännittän sitä kipua.:DDD

26. kesäkuuta 2013 klo 20.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun vastasit näihi kysymyksiin, vaikuttaa olleen oikeen mukava loma! :) Ajattelin muuten kysyä, kun sullahan on iPhone 5 niin suosittelisitko sen ostamusta, ootko tykänny? :)

26. kesäkuuta 2013 klo 20.29  
Blogger millas kirjoitti...

Ei espanjalaiset miehet oo sen limasempia ku tyypit Tigerissa :) Täällä miehet vaan huutelee kaduilla (myös bruneille) mitä taas Suomessa ei näe. Baareissa miehet harvemmin tulee suoranaisesti pokailemaan vaikka ois mitä vaaleita kaunottaria ryhmä täynnä!

Piti korjata näkemystä näin paikallisen näkökulmasta ;)

26. kesäkuuta 2013 klo 20.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi ihana sun vastaus tohon "ukot mukaan" kommenttiin ❤mulle tuli heti sellainen kuva mieleen missä pidät Jyriä tiukasti kiinni kädestä :D ja varmasti olis varsinki siellä Espanjassa sitä lisävientiä sulle silja ;) joten hyvä että lähitte koko poppoolla !

26. kesäkuuta 2013 klo 20.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vautsi

26. kesäkuuta 2013 klo 21.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei espanjalaiset miehet oo sen limasempia ku tyypit Tigerissa// päivän naurut :Dddd no kyllä ne on aika paljon likasempia ulkomailla xD?

26. kesäkuuta 2013 klo 21.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä? Miksei ottais miehiänsä mukaan? :D

26. kesäkuuta 2013 klo 21.18  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Aika jännä että oot tota mieltä :) Oon ollu nyt kahtena kesänä siellä peräkkäin, ja en pysty olemaan missään yksin. :D Baarissakin kun käytiin vessassa ja odoteltiin Natalian kanssa poikia vessan ulkopuolella, niin meidät suoranaisesti piiritettiin :D Mutta luultavasti jos osaat hyvin kieltä ja sinulla on espanjalaisia ystäviä tilanne on vähän eri.. :)

26. kesäkuuta 2013 klo 21.27  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

:D Kiitos linkistä :)

26. kesäkuuta 2013 klo 21.27  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Eka anonyymi tarkotti että kannattaa ottaa miehet mukaan :)

26. kesäkuuta 2013 klo 21.29  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

oisko ollu 8€? Ostin vaan jostain perus ruokakaupasta, ois saanu halvemmallakin :)

26. kesäkuuta 2013 klo 21.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On ollu varmaa kivaa!!:) mihin lentokentälle lensitte :)?

26. kesäkuuta 2013 klo 21.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi on totta kyllä, että Espanjassakin on limanuljaskoja, mutta heti jos osaa kieltä ja hengaa espanjalaisten tyttöjen kanssa, niin miehet eivät edes yritä oikeastaan, yhtään sen enempää kuin muutenkaan. :)

26. kesäkuuta 2013 klo 21.56  
Blogger Iida Wilhelmiina kirjoitti...

Sun blogissa on kyllä varmaan parhaat kuvat, koska ne on selkeitä ja hyvin otettuja :)!

26. kesäkuuta 2013 klo 22.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei limasempia kuin Tigerissa :D Tigerissa on iljettävän limaisia miehiä, joten sitä aitaa on vaikea ylittää!

26. kesäkuuta 2013 klo 22.27  
Blogger neldi kirjoitti...

Herttasta että ihmiset pitävät noin hyvin huolta sun aurinkorasvojen suojakertoimista.. :'D Mutta ihania kuvia Silja, toivottavasti oli hyvä reissu! :)

26. kesäkuuta 2013 klo 22.27  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Kiitos paljon, kiva kuulla :) Muokkaan värejä hieman pixlr.com:in Express ohjelmalla :)

26. kesäkuuta 2013 klo 22.50  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Kyllä se sattui :D Mutta kyllä se kipu on sen arvoista :)

26. kesäkuuta 2013 klo 22.51  
Blogger Hemppe kirjoitti...

Lomakuume iski, oon jo pidemmän aikaa halunnu takas Espanjaan kun kävin viimeks Barcelonassa pari vuotta sitten. Ihastuin täysin <3 Ja Bershka on lemppari !! :) ps. tykkään sun blogissa eniten noista kuvista, kun ne on todella hyvälaatuisia ja hyvin otettuja. :)

26. kesäkuuta 2013 klo 23.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huomasin tuon saman jutun kun olin Kreikassa vähän aikaa sitten, paikalliset miehet ovat vähän sellaisia, itsekin kun olen blondi...

26. kesäkuuta 2013 klo 23.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tajusin kyllä, ihmettelen vaa miks ette ottais ku siitä puhutaan

27. kesäkuuta 2013 klo 0.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voin kyllä täysin samaistua tuohon, että Espanja on kohde jonne ei ehkä tyttöjen kesken kannattaisi lähteä! ;D Saman tunteen koin viime talvena Dubaissa, aivan ihana paikka, ehdottomasti suosikkikohteeni mutta ne miehet...:D Omistan myös vaaleat pitkät hiukset, ja pidin kyllä huolen etten kertakaan jäänyt yksikseni mihinkään, kokoajan sai kyllä limaisilta arabimiehiltä huomiota :DD On vielä pakko sanoa että on ihanaa huomata miten blogisi muuttuu kokoajan vain parempaan suuntaan, olen lukenut tätä melkein pari vuotta ja tämä on aina ollut ehdoton suosikkini <3 Olet erittäin fiksu ja kypsä nainen ikäiseksesi!! Oikein ihanaa kesää sinulle ja Jyrille <3

27. kesäkuuta 2013 klo 1.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

samaa mieltä tosta miesten huomiosta.. olin kreikassa blondina (värjäsin bruneks matkan jälkeen) vuonna 2008 ja voi sitä huomion määrää, varsinki paikallisilta miehiltä (eniten varmaa ne papat), missää ei voinu liikkuu yksin :s mutta ! kuhan mies on kainalossa ni kaikki ok:)

27. kesäkuuta 2013 klo 1.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eihän espanjalaiset miehet ole limasia? limasista puhuisin jos menisin turkkiin tmv. se on se kulttuuri, miehet sielä käyttäytyvät hieman eri tavalla kun suomessa

27. kesäkuuta 2013 klo 12.29  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Oon ollut myös turkissa, Tunisiassa, Brasiliassa sekä Kolumbiassa, joten enköhän mä tunnista limaisen miehen? ;D miks pitää siitäkin alkaa väittelemään..

27. kesäkuuta 2013 klo 14.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jep itelki loppu Tigeris käyminen kyl kokonaa sen uudistuksen jälkee ku ennen alakerras sai olla rauhas ku limanuljaskat oli vaan ylhäällä paskan musan tahdis mut nyt se on sit kokonaan sitä paskaa musiikkia ja limasia mamuja :D Ei kiitos.

27. kesäkuuta 2013 klo 14.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://weheartit.com/from/life-of-silja.blogspot.fi

tuoltahan noita löytyy :D

27. kesäkuuta 2013 klo 15.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootko silja itse laittanut noi kuvat tonne vai onks ne joku laittanu?

27. kesäkuuta 2013 klo 18.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"vaalea pitkätukka herättää aika paljon kiinnostusta" niin tuliks just jotain limasia ukkoja vikittelee?:s

27. kesäkuuta 2013 klo 20.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten paljon vietätte vapaa-aikaa toisistanne poikaystäväsi kanssa, oletteko paljon yhdessä ja teette asioita yhdessä?:)

27. kesäkuuta 2013 klo 20.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hyi miten ahdistava tuo juttu, mitä Silja kerroit D: Onneksi teidän ei kuitenkaan tarvinnu olla kauan yksin!

27. kesäkuuta 2013 klo 21.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikka joku olisikin sanonut että vuokraavat talon, niin tuskin on kuitenkaan ollut tarkoitus "huijata" että omakotitalon tms...:D

Just kaverini kanssa puhuin että hänen siskonsa oli ostanut oman kodin, kysyin että ostiko hän rivitalon vaiko kerrostalon... Tietenkin tarkoitin että yhden asunnon, en koko taloa. Se on vaan puhekieltä ja tommonen valitus ärsyttävää pilkun..viilausta :D

28. kesäkuuta 2013 klo 10.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No kyllä mun mielikuva vuokratusta talosta oli vähintäänkin pieni huvila :D Tuo on ihan eri asia, kaikki varmasti tajuaa, ettei kukaan ostanut koko rivitaloa tai kerrostaloa, siksi pelkkä talo ymmärretään juurikin omakotitalona :)

28. kesäkuuta 2013 klo 13.31  
Blogger millas kirjoitti...

Hehe no en tiiä, en tosiaan oo vaalea mut voin kuvitella että eroa löytyy siihen miten miehet huutelee :D Mut erilaisuushan on aina semmonen asia joka kiinnittää huomion - täällä kaikki naiset näyttää pitkälti samalta!

28. kesäkuuta 2013 klo 22.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikös Silja juuri vastannut siihen tässä postauksessa? :)

29. kesäkuuta 2013 klo 9.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootko tyhmä vai tyhmä??

29. kesäkuuta 2013 klo 17.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko noi sun omat hiukset? :)

3. heinäkuuta 2013 klo 16.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei tä on varmaa aika tyhmä kysymys :D mut sillon ku lähitte teidän reissuun ni oliko teillä röökit ihan käsimatkatavaroissa ja/tai onko niissä jokin rajoitus jne :D tai sytkäreissä?

10. heinäkuuta 2013 klo 23.20  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu