Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Casual Night

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Casual Night

Edellispäivänä käytiin illalla vaan syömässä ja istukselemassa ulkona rennosti. Tänään vuorostaan on luvassa yhden kivan ranta-discon avajaiset, joihin aijotaan suunnata illalla :) Kuvat on siis parin päivän takaisia, jonka varmaan huomaa myös rusketuksesta ;D


Ilmat on olleet täällä aivan huippu lämpimät, toisin kuin siellä Suomessa kuuleman mukaan :D Jos voisin, jäisin kyllä koko loppukesäksi tänne asumaan.. Meininki on niin paljon rennompi ja ihmiset ovat ystävällisiä - toisinkun siellä suomessa. Lähettämänne ilkeät haukkumis- ja arvostelukommentit on mulle yksi lysti, enkä ota niistä itseeni, mutta monien muiden lukijoiden pyynnöstä, en julkaise niitä enää. Ennen ajattelin että ne on kivaa viihdettä, mutta ymmärrän kyllä että ne luovat negatiivistä ilmapiiriä koko blogiin. 


With love, Silja

Tunnisteet: , , ,

81 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä ja Natalia ootte mun lempparibloggaajia ♥ Keep going girls ! ♥

15. kesäkuuta 2013 klo 18.57  
Blogger venlukka kirjoitti...

ootte niin kauniita natalian kaa molemmat! :)

15. kesäkuuta 2013 klo 18.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootte kyllä hirveen kauniita molemmat natalian kanssa :)!

15. kesäkuuta 2013 klo 18.59  
Blogger Pihlaja DeAurora kirjoitti...

Kauniit kuvat jotka tuovat matkakuumeen :)

15. kesäkuuta 2013 klo 19.00  
Blogger Rita kirjoitti...

Haha, on varmaan ollut muiden miesten päät pyörällä, kun siellä on kaksi tuommoista kaunotarta ! :)♥

15. kesäkuuta 2013 klo 19.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En kestä ku oot niin kaunis! :-) Ihana blondi tukka ja sulle sopii sininen niiin hyvin ♥ Toi sun ja Jyrin kuva on ihana :3

15. kesäkuuta 2013 klo 19.01  
Blogger Ansku kirjoitti...

Oot niiiin kaunis ♥

15. kesäkuuta 2013 klo 19.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi on nii totta et ulkomail on ihmiset todella ystävällisiä ja voi olla itsekkin rennosti ilman ihmisten negatiivistä arvostelua! Nauttikaa espanjan lämmöstä täysillä(:

15. kesäkuuta 2013 klo 19.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et siis enää suostu julkaisemaan muita kun "oot niin kaunis" kommentteja? Kommentit, jotka luokittelet haukkumiskommenteiksi voivat olla ihan vaan rakentavaa palautettakin. Älä närkästy, sä pidät tätä blogia ihan vapaaehtoisesti ja kyllähän se on ymmärrettävää, että myös negatiivisia kommentteja tulee näin suosittuun blogiin. Pidä hauska matka!

15. kesäkuuta 2013 klo 19.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan oikea asenne! Ja uskon että ilkeet anot ovat kiusoitelleet sulle senkin takia että herättäisivät huomiota ja saisivat paskamyrskyn aikaiseksi, myös ilkimysanot nauttivat siitä "bensaa liekeille" kommentoinnista. Hienoa että olette lomastanne nauttineet ja toivottavasti loppu loma myös etenee ihanan rennoissa tunnelmissa. Pus <3
Kata

15. kesäkuuta 2013 klo 19.23  
Blogger Sara kirjoitti...

Oon pitkään lukenut jo sun blogia ja yleensä luen myös kommentit sillä aina jaksaa naurattaa miten hölmöjä kommentteja saat yleensä niiltä kateellisilta anoilta mut nyt niitten viimeisimpien oot tasapaksu- kommenttien myötä mua alkoi vaan ärsyttämään se, miten ilkeitä ihmiset haluaa olla! Ne sun ja sun kaverin kuvat oli ihania ja ihan we heart it- tyylisiä kuvia mutta silti ihmiset oikeen keksimällä keksi jotain ilkeetä sanottavaa... Hyvä että et enää julkaise niitä, toivottavasti ne kommentit sen myötä katois :) kivaa lomaa ja ottakaahan lisää ihania kuvia, niitä on täällä tuulessa ja vesisateessa kiva katella! :)

15. kesäkuuta 2013 klo 19.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta tuntuu että toi miten ajattelit et ne on hyvää viihdettä ni se on ehkä saanu ilkeimmät ihmiset ns heittämään lisää vettä myllyyn. Ihana kuulla et sulla on elämänarvot ja omanarvontunto noin kohdallaan et pystyt sivuuttamaan ihmisten negatiiviset ja ilkeät kommentit. Oot tosi kaunis tyttö ja en ois eläissäni uskonu sun olevan esimerkiksi mua noin montaa vuotta nuorempi, oot huikee mimmi! Pitäkää hauskaa ja nauttikaa todella lämmöstä täällä sataa vettä jo neljättö päivää putkeen!

-lukijasi vm. 90

15. kesäkuuta 2013 klo 19.32  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Etkö osaa lukea, vai onko luetunymmärtämisesi 10-vuotiaan tasolla? Kirjoitin että MULLA ei ole mitään ongelmaa julkaista kommentteja, vaan lukijoitteni pyynnöstä jätän HAUKKUMISET pois. Kyllä 3 vuotta blogia kirjoittaneena osaan erotella kritiikit ja haukut.

15. kesäkuuta 2013 klo 19.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko se uus rantabaari minnepäin avattu? et onko se siin kuinka keskusta lähel? :) oon lähös torreviejaa jotai miljoonatta kertaa tänä kesänä mut oon nii jumittunu samoihi baareihi et ois kiva tsekkaa jotai uusii :D

15. kesäkuuta 2013 klo 19.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Älä närkästy, sä pidät tätä blogia ihan vapaaehtoisesti ja kyllähän se on ymmärrettävää, että myös negatiivisia kommentteja tulee näin suosittuun blogiin. "
Eli bloggeri on yhtäkun ihminen, jota saa oikeutetusti haukkua ja bloggaajan homma on oikeen lämpimästi ottaa tervetulleeks kaiken paskan niskaan? Joo tarkotit varmaan, että rakentavaa kritiikkiä tulee ottaa kypsästi vastaan , mutta hei come on täällä ei rakentavaa kritiikkiä kauheesti näiden "TASAPAKSU" kommenttien vierellä näy.

Jotenkin ärsyttää koko tää touhu, ettei monet anonyymikommentoijat jne osaa käyttytyä :D noloa

15. kesäkuuta 2013 klo 19.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootte tosi kauniita! Nauttikaa lomasta :)

15. kesäkuuta 2013 klo 19.43  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Niinhän se varmasti osittain meneekin. Joukossa tyhmyys tunnetusti tiivistyy, ja sitten kun vielä pääsee nimettömänä kommentoimaan ja arvostelemaan - ai että!! :D Kiitos paljon sulle ihanasta kommentista <3

15. kesäkuuta 2013 klo 19.46  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Sinne aallonmurtajan päähän, eli ihan ydinkeskustaan avautuu sellanen ku "niki beach" :) Oikeastaan se on vanha paikka, mutta kokonaan rempattu. :)

15. kesäkuuta 2013 klo 19.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tee sit vähän ajan päästä postaus miten haukkumiskommentit on vähentyny!! Luulis ainaki vähitellen loppuvan:)

15. kesäkuuta 2013 klo 20.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä rakentavan palautteen erottaa haukkumiskommenteista! Eli eiköhän Silja osaa itse katsoa mitä julkaisee ja mitä ei! =)

15. kesäkuuta 2013 klo 20.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti ootte saanu väriä ja mukavaa, että lopetat niiden turhuuksien julkaisun :)

15. kesäkuuta 2013 klo 20.31  
Blogger Celeste Quinton kirjoitti...

oot todella kaunis varsinkin kun hymyilet hampaat näkyviin! :)~ Juicy Guava ~

15. kesäkuuta 2013 klo 20.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootte tosi kauniita :)

15. kesäkuuta 2013 klo 20.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Valitsitte reissullenne oikein hyvän ajankohdan sillä täälä ei oo kyl ollu säässä kehumista..:-D ihania kuvia !:) näytätte ihan siskoilta :)

15. kesäkuuta 2013 klo 21.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsiit <3 ite tulin muutama päivä sitten Etelän lämmöstä takaisin tänne Suomeen. :( Voisin vaikka samantien lähteä uuteen reissuun. Nauttikaa lomasta! <3 Ja hienoa, että osaat suhtautua ilkeisiin kommentteihin tuolla tavalla. Älä anna ärsyttävien ja idioottimaisten haukkumiskommenttejen vaikuttaa sun elämään.

15. kesäkuuta 2013 klo 21.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi! Mikä toi tasapaksu juttu on ? :D

15. kesäkuuta 2013 klo 22.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vielä tuohon tasapaksu juttuun: Silja on tosi hoikka ja hänellä on upea vartalo ja vyötärö, ja miksi kaikilla edes pitäisi olla joku jäätävän kapea vyötärö ? Mielestäni oma vartaloni on aikast hoikka ja olen siihen suhtkoht tyytyväinen, mutta olen ehkä hieman "tasapaksu", ja nuo kommentit mitä laitoitte siljan vartalosta sai minut (ja varmasti monet muutkin) kyseenalaistamaan myös omaa vartaloani, sillä siljalla on niin upea vartalo eikä hän mielestäni ole tasapaksu. Joku herkempi ihminen voisi vaikka aloittaa kauhean laihdutuksen ja kuntokuurin teidän kommenttienne takia, itsekin mietin että pitäisikö alkaa laihduttaa mutta onneksi tulin lopulta siihen tulokseen että oma vartaloni on ihan kaunis ja hyvä ja siinä on mukava elää! Maailmassa on jo ihan tarpeeksi syömishäiriöisiä ihmisiä, ei tehdä niitä enää lisää! Kiitos.

15. kesäkuuta 2013 klo 22.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä natalian blogin osoite on? :-)

15. kesäkuuta 2013 klo 22.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En oo aiemmin kommentoinu sun blogiin, mutta nyt on aivan pakko! Aivan ihania kuvia sieltä reissulta, nauttikaa nyt oikee kunnolla, kun säät nyt ei ole kovinkaan huikeat täällä suomessa...:D Näytätte sika hyvältä Natalian kanssa! <3 -rista

15. kesäkuuta 2013 klo 22.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootte niin kauniita molemmat !! :) Ihan kateudesta vihreäksi muutun kun kattelen teijän kuvia :D Ja sit kummalakin on aivan ihania vaatteita, ääää olen niin kateellinen xd

15. kesäkuuta 2013 klo 22.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootte Natalian kanssa molemmat tosi kauniita! :) Rakastan tätä blogia! Ja vaikutat todella mukavalta ja tasapainoiselta nuorelta naiselta!

15. kesäkuuta 2013 klo 23.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hyvä että kuuntelet lukioidesi mielipiteitä, mutta miten vastasit tähän kyseiseen kommenttiin (19:20) niin oli mun mielestä typerää, en itse ainakaan pidä siitäettä jos sinua haukutaan niin tietenkään se ei oo kivaa mutta onko pakko sitten olla yhtä typerä ja vastata pahasti takaisin? Pitäkää hauska loma, enkä laittanut kommenttiani pahalla! T:lukihäiriöinen

15. kesäkuuta 2013 klo 23.52  
Blogger Krista-Maria kirjoitti...

Ano 19.20 itse todisti teoriansa vääräksi, kun hänen kritiikkiä sisältävä kommentti julkaistiin ;) hehheh

16. kesäkuuta 2013 klo 0.14  
Blogger Krista-Maria kirjoitti...

"Meininki on niin paljon rennompi ja ihmiset ovat ystävällisiä - toisinkun siellä suomessa."

Noo, ei kai nyt sentään ihmiset täällä Suomessa päin näköä ole ilkeitä? (Toivon kovasti niin, koska sehän olis ihan perseestä 8(() Mä uskon, että se on ihan maailmanlaajuinen ilmiö, että ihmiset anonyymisti yrittävät lyttää omilla kasvoillaan, ja nimellään kirjoittavia henkilöitä. Onneksi sulla vaikuttaa olevan terve asenne bloggailun ikävämpää puoleen muutenhan tämmöstä ryöpytystä ei kestäisi.

Mukavaa loman jatkoa!

XO Krista-Maria

16. kesäkuuta 2013 klo 0.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä natalian blogi on :)?

16. kesäkuuta 2013 klo 1.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olette kyllä todella kauniita :) mistä mahtaa olla ystäväsi mekko ostettu?

16. kesäkuuta 2013 klo 10.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva ettet julkase enää haukkumiskommentteja, mut toivottavasti julkaset sellasia rakentavaa kritiikkiä antavia kuitenkin,jotka ei mitään kehuskeluja vaan oo :) (Jos sellasia vaan tulee :D)
Upean näkösinä ootte Natalian kanssa liikentessä !

16. kesäkuuta 2013 klo 13.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia, mutta oisi kiva että laittaisit myös tilannekuvia(ne on parhaita 8) ) eikä vaan 'lavastettuja' tilannekuvia :) ihanan näköistä siellä ja hyvää loppulomaa teille :)!

16. kesäkuuta 2013 klo 13.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvä valinta jättää julkaisematta niitä tyhmimpiä kommentteja. Aina kun hyvän postauksen jälkeen lukee kommentteja, ja siellä on kaikenlaista paskaa, jää tosi huono fiilis. Mutta hyvä jos ne ei sua häiritse kuitenkaan. :D

Nää sun lomapostaukset on ihan huippuja!

16. kesäkuuta 2013 klo 14.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt kiivastu tai mitään mut jos jätät lukijoiden haukkumiskommentit pois ni eikö sit samalla tavalla sun pitäis lopettaa lukijoiden haukkuminen ja alentaminen? Mun mielestä se olis reilua :)

Toi mekko on muuten ihana!

16. kesäkuuta 2013 klo 15.21  
Anonymous emilia kirjoitti...

nyt huomaa että sulle tulee tosipaljon ilkeitä kommentteja kun tässäki postauksessa on 20kommenttia ja muissa tyyliin 100...ihmisten pitäs ottaa vastuuta sanomisistaan ja kommentoida haukut nimellä eikä anona!

16. kesäkuuta 2013 klo 17.07  
Blogger Jenna Juliet kirjoitti...

Wau mitä kuvia!<3 Itellekkin on iskeny nyt kauhee matkakuume!:D

16. kesäkuuta 2013 klo 18.19  
Blogger Linda kirjoitti...

Oi miten ihania kuvia! Ootte niin kauniita molemmat :)

16. kesäkuuta 2013 klo 18.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

pakkoa sanoa vielä itekki että ootte älyttömän kauniita kyllä molemmat :)

16. kesäkuuta 2013 klo 19.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan uskomatonta toimintaa mun mielestä on se että täytyy toisen lomamatkaa häiritä negatiivisilla kommenteilla. Antaisitte toisten nyt nauttia lomastaan ja olla just sen näkösiä ja muotoisia ku haluaa. Hyvää loman jatkoa teille kaikille Silja oot upee!

16. kesäkuuta 2013 klo 19.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä ihmetyttää. Miksi ihmeessä et julkaissut täysin asiallista kommenttiani, jossa ihmettelin kun julkaiset haukkumisia ja kehuja muttet järkevää palautetta ja neutraaleja kommentteja. Haluatko itse luoda kuvaa haukkuvista anonyymeistä?:( Miksi et julkaissut sitä? Ja aiempia asiallisia, ystävällissävyisiä kommenttejani?

16. kesäkuuta 2013 klo 22.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi tytöt, te ootte niin uskomattoman nättejä! toi on tosi hienoa et sä pystyt sivuuttamaan tollaset turhat ja negatiiviset kommentit:) oon ite vähän sitä mieltä et jos oikeesti jaksaa nähä sen vaivan et kommentoi toisen blogiin jotai negatiivista, haukkuu tai yrittää muuten vaa luoda toiselle pahaa oloa niin iha tosi täytyy päässä viirata aika lail.. jos ei oo kiinnostunu blogista tai joku asia ärsyttää tai jotai vastaavaa ni miks sit lukee:O ehkä se osottaa sit vaan sitä et joku ei oo niin tyytyväinen omaa elämääs ku tuntuu että kadehtii sua niin paljon ettei oo tyytyväinen siihen mitä itellä on. toki en yhtään ihmettele että sulle ollaan niin kateellisia koska sulla on niin hyvät elämänarvot.. ajattelutapa.. oot fiksu.. oot nätti.. sul on mielettömän hyvä kroppa.. mut hei for real kui siitä täytyyy olla niin jumalattoman ilkee sitte.. mut jokatapaukses on hienoo et sä pystyt kattoo tollasii tyhmii kommenttei läpi sormie ottamat ittees! :)

16. kesäkuuta 2013 klo 22.57  
Anonymous annaY kirjoitti...

kiva nyt uskallan tänne kommenttiosioonkin kun luin tuon tekstisi :) En ole monesti viitsinyt tulla jättämään puumerkki: saan pahanmielen kaikista ilkeilyistä jo sun puolesta vaikka sua ei häiritsisikään. Hyvää lomaa vielä, nauti!

16. kesäkuuta 2013 klo 23.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää on hieman outo kysymys, mutta mitä sulla oli päällä lentokoneessa?:D

16. kesäkuuta 2013 klo 23.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha oon sit vissiin vähän erilainen ano koska musta bloggaajien postauksien kommenttiboksit on parasta luettavaa! Ne erilaiset ja selkeäksi vittuiluksi meinatut kommentit on musta parhaita- ja sit varsinkin bloggaajien hyvät näpäytykset takaisin. :D

No, jatkan blogin lukemista mutta täällä kommenteissa ei taida jatkossa oikein olla mitään luettavaa! Hauskaa lomaa kaunis!

17. kesäkuuta 2013 klo 1.09  
Blogger Sofie Sejdija kirjoitti...

Aivan upeita kuvia!♥ hyvää lomaa ja nauttikaa! :)

17. kesäkuuta 2013 klo 10.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jep, en mäkään usko että se netissä haukkuminen on vain suomen ilmiö. :)Ihme kyllä jos joku tosissaan niin luulee.

17. kesäkuuta 2013 klo 11.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

muistan sun joskus sanoneen, että et juo enään alkoholia? :) tai jos tää nyt on se oikea blogi, niin juotko nykyään, ja jos saa kysyä niin miksi lopetit sen juomisen?

17. kesäkuuta 2013 klo 11.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

wauu upeita kuvia! :) nauttikaa lomastanne! <3

17. kesäkuuta 2013 klo 11.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivat hiukset :)

17. kesäkuuta 2013 klo 15.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootko sä vielä bi?

17. kesäkuuta 2013 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kyllä vaa on, tuntuu et kaikki kattoo täällä vaa nenän vartta pitkin ja jos on vähänkää erinlaine nii saa vitunmoiset katseet :D

17. kesäkuuta 2013 klo 16.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kauniit drinkit ei aina tarkoita että ne sisältävät alkoholia. :)

17. kesäkuuta 2013 klo 16.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upee oot kaikinpuolin ja espanja on kyllä maailman ihanin paikka et onnee ku saat siellä olla nyt! :D

17. kesäkuuta 2013 klo 17.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uii noi sun hiukset! Millä oot viimesiks värjänny :) ?

17. kesäkuuta 2013 klo 17.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei kai juo kun on alaikänrn:)

17. kesäkuuta 2013 klo 19.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot älyttömän kaunis !! ihania kuvia !! ihana blogi !! <333 ja hyvä että ei paskaa enää julkasta !!

17. kesäkuuta 2013 klo 19.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

laita googleen natalia oona ! :)

17. kesäkuuta 2013 klo 20.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Silja varmaam tarkoitti maan yleistä ilmapiiriä esim. se miten ravintolassa tarjoilijat hauskuuttavat jne....

17. kesäkuuta 2013 klo 20.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://nataliaoona.blogspot.fi/?m=1

17. kesäkuuta 2013 klo 20.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Silja taisi tarkoittaa yleistä käsitystä suomalaisista. Jotka ovat sisäänpäin suuntautuneita ja ei mielellään keskustele ulkopuolisten kanssa ns. junttisuomalaisia. En tiedä oletteko ikinä matkustaneet mutta Silja on oikeassa, ulkomailla ihmiset ovat paljon ystävällisempiä ja asenteeltaan erilaisia kuin suurinosa suomalaisista. Tekstillä ei taidettu tarkoittaa blogiin tulleita kommentteja.

17. kesäkuuta 2013 klo 20.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! :) Oot Silja ihan tosi kaunis ja sun blogia on aina ihanaa lukea tylsinä hetkinä! Tykkään etenkin, kun sulla on niin selkeästi kirjoitetut tekstit! Oon muuten vähän aikaa miettinyt, että onko sulla luonnostaan blondit hiukset? :)

17. kesäkuuta 2013 klo 20.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eihän kukaa alaikänen juo XD

17. kesäkuuta 2013 klo 22.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähä kaunis toi toinen vaalee tyttö!!! :o <3

17. kesäkuuta 2013 klo 22.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä vittua se sua liikuttaa mikä silja on? Hanki elämä

17. kesäkuuta 2013 klo 23.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei Silja ole koskaan ollut bi?! Taidat tarkoittaa far from perfectin jenniä ;)

17. kesäkuuta 2013 klo 23.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

samma här, ne kommenttisodat oli parasta luettavaa :D hauska seurata kun jotkut vetävät ihan kaikesta herneen nenään!

17. kesäkuuta 2013 klo 23.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ööm itseasias ei oo alaikänen xD

18. kesäkuuta 2013 klo 0.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ano 23.13 sä sit varmaa tunnnetki siljan tosi hyvi? xDDD itelläs on tainnu nyt mennä puurot ja vellit sekasin;-)

18. kesäkuuta 2013 klo 3.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Silja ei ole alaikäinen...

18. kesäkuuta 2013 klo 6.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sama täällä :D

18. kesäkuuta 2013 klo 9.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan normaalin suomalaisen näköisiä tyttöjä ja aika perus 'massa' tyyli kummallakin, ei mielestäni mitään syytä kenelläkään olla kade :D

18. kesäkuuta 2013 klo 18.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi 23.13, jos olisit lukenut tätä blogia alusta asti niin tietäisit että Silja on seurustellut aikoinaan tytön kanssa :-)

18. kesäkuuta 2013 klo 23.19  
Blogger katja kirjoitti...

Kerranki ano joka puhuu asiaa !

19. kesäkuuta 2013 klo 12.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kyllä Silja on seurustellut tytön kanssa :)

24. kesäkuuta 2013 klo 21.10  
Blogger Jarna kirjoitti...

Fiksut pätee taas:D Siljahan on 95 ja syntynyt joulukuussa..

26. kesäkuuta 2013 klo 23.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu