Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Loppuviikon kuulumiset

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Loppuviikon kuulumiset

Moikka moi! Mun loppuviikko on kulunut ihanissa merkeissä, ja kamerakin on ollut tiuhaan menossa mukana. Keskiviikko-iltana oltiin Jyrin kanssa mun äidin luona syömässä ihanaa "kesäruokaa", eli uusia perunoita, mozzarellasalaattia ja mehukasta pihviä. Nammm!
Huh kun tulee nälkä näitä kuvia katsellessa, varsinkin toi mozzarellasalaatti kelpais just nyt :D

Tänään (eilen) oltiin pienellä yöajelulla testaamassa Natalian ja Jonathanin uutta autoa!! Vaikka oonkin ehdottomasti Audien kannattaja, niin pakko myöntää että kyllä tällänen bemarikin kelpais ;D

Sain tänään myös varsin ikäviä uutisia.. :( Mulla nimittäin alkoi eilen aivan sairas kurkkukipu, joka paheni pahenemistaan. Tänään aamulla koko mun kurkku oli muurautunut umpeen, ja sain hädintuskin henkeä. Oli siis pakko varata ensimmäinen vapaa aika Mehiläisestä, ja kiiruhtaa lääkärin. No mulla on nyt sitten henkitorven- ja kurkunpääntulehdus. Jes ihanaa, kun matkaankin on enää 3 päivää!!! Onneksi antibiootikuuri jonka sain, kestää vain kolme päivää eikä tarvii matkalla huolehtia lääkkeistä. Näiden kyseisten pilsujen kanssa saan onneksi ottaa myös aurinkoa, olis ollu aika kurjaa olla lähes koko eka viikko yksin sisällä :D

Olin päivällä lääkärin jälkeen varmaan aika huvittava näky, sillä olo oli aivan kamala ja vaelsin ympäri Foorumia pieruverkkareissa - ilman meikkiä. Kun vihdoin pääsin bussipysäkille, muistin ettei bussikortissani ole enää aikaa... Kävin pään sisällä pienen tilannearvion ja paikansin lähimmän pankkiautomaatin. Kun tajusin että joudun kävellä pitkän matkan takaisin Foorumiin, pillahdin itkuun :D Siellä mä sitten laahustin niissä pieruverkkareissa ja kyyneleet poskilla.... Hahaha!


With love, Silja

Tunnisteet: , , ,

84 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullakin ollut kurkku kipeä (ei silleen että kauheesti sattuis, mut limanen ja karhea) jo viikon! :S Inhottavaa, kun yskittää koko ajan. Onneksi ulkona on niin lämmintä, että voin vaa makoilla auringossa terassilla! :D

8. kesäkuuta 2013 klo 8.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pieruverkkareissa kyyyneleet poskilla XDDD mielikuva tosta, nauroin iha kamalastiXDD

8. kesäkuuta 2013 klo 9.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitkä on pieruverkkarit :DD?

8. kesäkuuta 2013 klo 9.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi sua :( toi kuullostaa aivan kamalalta kun ennen matkaa tuut noin kipeeks ja kyyneleet poskilla vaellat forumissa :( toivottavasti paranet! oot muuten todella usein kipeänä? :o

8. kesäkuuta 2013 klo 11.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saanko kysyä jos saisit jonku ei nii hienon auton millä et oikeasti haluisi ajaa koska se ei ois mikää hieno kallis merkki niin ajaisitko sillä silti?:) (ja vaikka sulla nyt ei oo ajokorttia niin jos ois)

8. kesäkuuta 2013 klo 11.35  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Korva-, kurkku- ja nenätauteihin erikoistunut lääkärini sanoi, että tätä samaa tautia on ollut ihan hirveesti liikkeellä. Ja tosiaan siitä tunnistaa että kipu yltyy tosi nopeesti (ihan päivässä siitä kun alkaa), ja ihan parin ekan päivän aikana pitää mennä lääkäriin, tai tää menee toosi pahaks :( Mutta jos sulla on vaan pientä kurkkukipua sillon tällön, se voi olla vaan sellasta pikku flunssaa :)

8. kesäkuuta 2013 klo 11.55  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Hahaha mua itteeniki nauratti jo tapahtuma hetkellä sisäisesti, mutta olin vaan niin loppu etten kyenny muuhun xD

8. kesäkuuta 2013 klo 11.56  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Mulle ne on ne ihan perinteiset harmaat lökärit, mutta kai ne nykyään käsittää vähän kaikki collegehousut ja muut löysät housut :)

8. kesäkuuta 2013 klo 11.59  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Niimpä, just my luck.. :/ No heti on onneks vähän parempi olo, kun sai kunnon lääkkeet! Olin nuorempana aika usein kipeenä, mutta nykyään paljon harvemmin. :) Mulla oli ennen tosi paha taipumus esimerkiksi poskiontelotulehduksiin, mutta nielurisaleikkauksen jälkeen pääsin siitäkin ongelmasta :)

8. kesäkuuta 2013 klo 12.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miks piti mennä yksityiseen lääkäriin? :D vähä ehkä siellä päin nauretaan ku toi teidän neljän jengi on niin olevinaa.. audi on paskinta ikinä!

8. kesäkuuta 2013 klo 12.05  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Ei mulle todellakaan ratkase "kallis merkki" :) Tottakai hieno auto on hieno auto, ja kukapa ei kallista autoa haluaisi :) Mulle yks tärkeimpiä ominaisuuksia on kuitenkin turvallisuus, ja ylensä kalliimmat, isommat ja hienommat autot on niitä turvallisimpia :( Mutta esimerkiksi kun tavattiin Jyrin kanssa, sillä oli maaaailman rumin, ja oikeasti ikivanha auto, mutta menin aivan mielellään sen kyydissä kouluun :D Siis 4 real, sen auton pakoputkesta tuli tulta kun tarpeeks ajeli... :DDDD

8. kesäkuuta 2013 klo 12.07  
Blogger Sini Kivelä kirjoitti...

Voi sua :/ pikaista paranemista ja nyt vaan unta hattuun kaks päivää putkeen ja lämmintä mehua! Toivottavasti paranet ennen matkaa :)


Klikkaamalla tätä tekstiä pääset mun blogiin.

8. kesäkuuta 2013 klo 12.10  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Käyn aina yksityisellä :) Miksi ihmeessä mennä terveyskeskukseen istumaan kuudeksi tunniksi ja saada kymmenen uutta tautia, kun voi varata ajan yksityiselle ja saada OIKEAN diagnoosin ammattilaiselta.

Meijän "jengi" ei liity mitenkään siihen missä mä käyn lääkärissä mutta ihan muistutuksena sinulle, että vähän aikaa sitten kun natalia oli kipeänä hänellä todettiin terveyskeskuksessa olevan puhjennut tärykalvo ja korvatulehdus, sekä mahdollisesti angiina. Seuraavana päivänä hän meni yksityiselle, ja häneltä löytyikin kurkkupaise ja kurkkutulehdus, JA huom! korvat olivat täysin terveet.

Mietitkö vielä miksi käyn yksityisellä lääkärissä? :)))

8. kesäkuuta 2013 klo 12.16  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Voi kiitos paljon<3

8. kesäkuuta 2013 klo 12.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noin lyhyellä varoitusajalla ennen lomaa kannattaa ehdottomasti mennä yksityiselle! Meidän äiti tuli viikko ennen lomaa kipeeksi, kävi terveyskeskuksessa ja sielä sanottiin vaan että joo normi nuha, kurkkukipu, kuume lepoa vaan. Kävi yksityisellä jossa todettiin kunnon sairaus (jotakin kurkkuun liittyvää), sai kunnon lääkkeet ja parani melkein kokonaan ennen lomaa. Jos ei olisi käynyt yksityisellä olis voinu lomailu jäädä vähille!! Hyvästä kannattaa maksaa :)

8. kesäkuuta 2013 klo 12.23  
Blogger Ansku kirjoitti...

Ihania kuvia!! ♥ Nam toi salaatti.. :3 Pikaista paranemista! <3

8. kesäkuuta 2013 klo 12.39  
Blogger sinisusanne kirjoitti...

no huhhuh eka ano :D enhän mäkään mennyt terveyskeskukselle, kun mulla tuli äkkinäisesti sellanen tilanne, että epäiltiin melanoomaa ihan yksityiselle menin vaikkei sitä onneksi nyt havaittukkaan. Ja kyllä mielellään menen yksityiselle muutenkin vaikka olisi kuinka pikkuasiasta kyse, koska täällä ainakin saattaa seuraavat vapaat terveyskeskus ajatkin olla parinkin päivän päästä. Mutta koitahan Silja parantua ja ihanaa matkaa teille kaikille! ♥

8. kesäkuuta 2013 klo 13.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voisin veikata, että eka ano ei asu missään isomassa kapungissa, jossa todellakkin joutuu odottamaan tk:ssa lääkärille pääsyä. :D Pienemmissä kaupungeissa lääkärille pääsee aika helposti.

Mutta itse olen kyllä aina tk-lääkäriltä ihan oikean diagnoosin saanut. Itse suosin julkista terveydenhuoltoa ihan vain sen säilymisen kannalta, toki sun tapauksessa olisin itsekin yksityiselle mennyt, kun loma odottaa nurkan takana. Toivottavasti paranet pian!

8. kesäkuuta 2013 klo 13.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onkohan täällä kukaan kuullut sellaisesta asiasta kuin sairaskuluvakuutus! Ainakin silloin tällöin tai paljon sairastavalle se on ihan ehdoton. Voi aina hoidattaa itsesnsä nopeasti ja asiantuntevasti yksityislääkäreillä. Sitä Siljan äitikin varmaan huolehtivana ihmisenä käyttää!!

8. kesäkuuta 2013 klo 13.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hah voi eikä raasu sinä "pieruverkkareissa" :DD mutta ihania kuvia <3 oot aina yhtä nättinä! toivottavasti paranet kunnolla ennen reissuanne!:) hauskaa lomaa <3

8. kesäkuuta 2013 klo 14.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nii jos on vakuutus nii kannattaa kyllä mennä iha ehdottomasti yksityiselle!

8. kesäkuuta 2013 klo 14.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eipä ne lääkärit yksityisellä puolella mitään jumalia ole.. yhtälailla sieltä voit saada väärän diagnoosin tai julkiselta puolelta oikean. tietysti odotteluaika julkisella vs yksityisellä on eri. niin ja joo, aika paljon lääkäreitä työskentelee sekä julkisella että yksityisellä puolella, joten ei ne rakennuksen seinät sen ammattilaisemmaksi tee.

8. kesäkuuta 2013 klo 16.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ihana sä <3

8. kesäkuuta 2013 klo 16.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni on outo ajattelutapa, ettei omaan terveyteen saisi laittaa rahaa vaikka sitten käymällä siellä yksityisellä. Ei ne tietenkään jumalia ole, mutta terveyskeskuksessa pääsee yleensä yleislääkärin vastaanotolle vs. yksityisen erikoistuneet lääkärit.

8. kesäkuuta 2013 klo 16.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miks oot audin kannattaja? Onks jotain oikeita perusteluja muita kuin sun poikaystävällä on audi?

8. kesäkuuta 2013 klo 16.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella huono tuuri kävi kyllä :( pikaisia paranemisia sulle! <3 mihin aikaan olette muuten lähdössä? Itsekkin nimittäin lähden samana päivänä matkalle :)

8. kesäkuuta 2013 klo 16.32  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Kiitos paljon :(<3

8. kesäkuuta 2013 klo 16.43  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Näimpä :)

8. kesäkuuta 2013 klo 16.44  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Haha :D Kiitos paljon<3

8. kesäkuuta 2013 klo 16.44  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Tottakai on vakuutus :)

8. kesäkuuta 2013 klo 16.45  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

:)<3

8. kesäkuuta 2013 klo 16.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehkä jotkut vaan tykkää niiden ulkonäöstä esim. enemmän kun mersujen tms. mm. minä:D tarviiko siihen sen suurempaa syytä.

8. kesäkuuta 2013 klo 16.48  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

En mä tiedä tarviiko se mitään "oikeita perusteluja"? Eikös lähes kaikilla ihmisillä ole joku automerkki mihin on mieltynyt? En mä tietenkään voi ajokokemuksesta puhua kun en omista ajokorttia, mutta isälläni on ollut monet monet vuodet eri Audeja, ja ne yksinkertaisesti ovat kauniita ja hyviä autoja :D Jyrihän on ostanut omansa vasta meidän tutustumisen jälkeen.

Eli yksinkertainen vastaus; Audien ulkonäkö miellyttää ja kyydissä on turvallinen olo. Toiset tykkää Fordista, toiset Audeista ;D Mitä väliä?

8. kesäkuuta 2013 klo 16.51  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Niin kävi, enpä olisi uskonut.. :/ Meidän lento lähtee 7:30, hyi!

8. kesäkuuta 2013 klo 16.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onkohan joku jo tehnyt tuosta Guorana-limsan juomisesta lastensuojeluilmoituksen niinkuin siitä Lorinan Pink Citrus Limonadesata =D =D =D =D =D =D =D

8. kesäkuuta 2013 klo 17.09  
Blogger Ira kirjoitti...

loistava tuo viimeinen kappale (vaikkakin ikäviä sattumuksia), lisää inhimillisyyttä yleensä niin etäiseen ja täydelliseen kuvaan bloggaajista :---D pikaista paranemista sinulle!

8. kesäkuuta 2013 klo 17.21  
Blogger Sanna-Emilia kirjoitti...

Terveyskeskus on oikeesti arvauskeskus. Mullakaan ei terveyskeskuksessa löydetty aivokalvontulehdusta vaan niska oli heidän mukaan vain jäykkä, yksityisellä lähetettiin heti tulipalokiireellä hoitoon ja voi näitä tarinoita ois miljoona missä toi arvauskeskus mokailee.. -,-

8. kesäkuuta 2013 klo 17.37  
Anonymous saeed kirjoitti...

Voih toi viimenen kappale:D kaikki sympatiat sulle. Muutenki oli kiva postaus jollain tapaa =)

Ja tohon lääkärikäyntiasiaan haluun ite kommentoida vaan sen, että mä koen saaneeni aina julkisella puolella ihan ala-arvoista palvelua ja kohtelua, ja kaikki tuntuu olevan ihan ynseinä siellä tekemässä töitään. Yksityisellä taas meininki on ihan eri ja käyn paljon mieluummin. En tiedä onko näin vaan mun kohdalla, mutta oonpa huomannu tämmösen eron vaan

8. kesäkuuta 2013 klo 17.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Usein julkisen puolen lääkärit tekee hommia yksityiselläki.:)
Mutta tosiaan jos haluaa nopean diagnoosin ja oikeat lääkkeet niin yksityistä kannattaa suosia.
Nimimerkillä neljä kertaa närästys-diagnoosin julkisella käydessä saanut. Siellä sellanen vähän reilu parikymppinen lääkärinalku teki päätelmiään..:D Että joo, ei luotto oo hirveen kova

8. kesäkuuta 2013 klo 18.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla usein ripuli kun poltat tupakkaa? mulla on :/ kiva prutkutella menemään julkisilla paikoilla ja yrittää puristaa pakaroita yhteen :S

8. kesäkuuta 2013 klo 18.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itseäni rupesi epäilyttämään terveyskeskuksen lääkärien pätevyys, kun minulle määrättiin viime syksynä todella vahvoja kolmiolääkkeitä isolla päiväannostuksella jännityspäänsäryn takia. Apteekissakin asiaa ihmeteltiin ja päätettiin puolittaa lääkemäärä.. No saman peruskoulutuksenhan lääkörit ovat saaneet, mutta tietysti erikoislääkäri on luotettavampi kuin yleinen lääkäri.

Musta on jotenkin hassua, kun kortiton sanoo olevansa Audien kannattaja. Ehkä niitä autoja kannattaa ihan testata kunnolla ensin ennen kuin tietää varmaksi mikä on omaan mieleen. Tietysti merkki, muotoilu, turvallisuus yms. vaikuttaa auton valintaan, mutta silti ehkä kannattaisi koeajaa niitä autoja ihan kunnolla ennen kuin päättää kannattavansa yhtä merkkiä.

8. kesäkuuta 2013 klo 18.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täh? :DDDD

8. kesäkuuta 2013 klo 19.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olin sitten 4h aurinkoo ottamas tänään ja nyt 38,33 asteen kuume :S t. Sama ano

8. kesäkuuta 2013 klo 20.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis toi kuulostaa oudolta, mutta mulla menee joskus tupakasta vatsa sekaisin myös. Pakko oli nyt sanoa... :D

8. kesäkuuta 2013 klo 21.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jep, itse ainakin maksan vakuutusmaksuja just sen takia et voi käydä yksityisellä suoraan erikoislääkärillä eikä tarvii jonottaa tk:ssa et pääsee yleislääkärille.

8. kesäkuuta 2013 klo 21.48  
Blogger Elina kirjoitti...

Voi ei mihin ajankohtaan sairastuit :( muista levätä ja parantuu rauhassa jotta pääset nauttii lomasta ;)

8. kesäkuuta 2013 klo 21.53  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Varmasti =)

8. kesäkuuta 2013 klo 22.14  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Haha, kiitos paljon! :)

8. kesäkuuta 2013 klo 22.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot tosi kaunis ilman meikkiä!

8. kesäkuuta 2013 klo 22.15  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Oon täysin samaa mieltä, ja noita kertomuksia todellakin on paljon! :D

8. kesäkuuta 2013 klo 22.16  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Mun kohdalla on myös sama homma :) Kyllä yksityisellä on paljon mukavampi kipeänä käydä, ja palvelu on paljon parempaa! Käyn myöskin mielellään aina juuri omaan vaivaani erikoistuneella lääkärillä, niin tulee varmasti oikea diagnoosi! :) Kiitos!

8. kesäkuuta 2013 klo 22.19  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Voi herranjumala...

8. kesäkuuta 2013 klo 22.19  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Niimpä :( Kiitos<3

8. kesäkuuta 2013 klo 22.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voivoi mikä pissaliisa susta on tullut. Kuvitteletko oikeesti, että ihmiset ihannoi sua? Miten voit väittää tykkääväsi jostain autosta enemmän kuin toisesta jos sulla ei ole edes korttia? Teidän neljän jengi on parasta viihdettä seurata, kaikki puhuu teistä paskaa. Meinasitko hommata ajokortin ja auton? Isäs varmaan ostaa sulle hienon, kalliin ja turvallisen AUDIN kun ethän sä hienohelma voi muulla ajaa. Varmaan perseeskin pyyhit kultaharkkoon!

8. kesäkuuta 2013 klo 22.20  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Voi kiitos paljon :)

8. kesäkuuta 2013 klo 22.21  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Miksi luulet mun luulevan että kaikki ihannoi mua? :D Ja tottakai voin "väittää" tykkääväni jostain autosta :D Minkä ihmeen takia en voisi?! Olis hauska kuulla ketkä KAIKKI puhuu meistä paskaa :D haha! Kylläpä paitsaa taas kateellisuus kommentista läpi.. Mitä se sinun persettäsi kutittaa vaikka isäni ostais mulle Ferrarin :DDD

8. kesäkuuta 2013 klo 22.25  
Blogger Enna kirjoitti...

Mä käyn yleensä ihan terveysasemalla, mutta mulle ei myönnetty hemiplegiseen migreeniin lääkkeitä tk:sta?!!??! Jouduttiin maksamaan yksityiselle 130 euroa, jotta sain pari reseptiä. Sillon pisti aika pahasti vihaksi, perkele :D

8. kesäkuuta 2013 klo 23.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ano kyllä nyt nauran sun kommenttias niin makeasti :D ihan niinkun ei autoista vois tykätä vaikkei sellasta omistais :D ja vaikka Siljan isi ostaiskin sille hienon kalliin ja turvallisen audin ni tottakai kaikki mielummi sellasella ku jollai halvalla romulla ajelee ? :D voivoivoi !

8. kesäkuuta 2013 klo 23.41  
Blogger Siiri Asumalahti kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

9. kesäkuuta 2013 klo 0.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis nyt jotai tolkkua oikeesti:D ensinnäkin ensimmäinen ano, mitä toivoit saavas tolla kommentilla? Pahoittaa siljan mielen? Siitä en tiedä mutta hyvät naurut sai:D perheellämme on aina ollut mercedes, ja sitten kun kortin saa mulle kelpaa mikätahansa rämä mutta unelmaauto on mersu. Eikun ainiin, mullahan ei ole korttia niin en voi pitää autoista. Mieti nyt itsekin mitä sanot :D:D:D

9. kesäkuuta 2013 klo 9.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei oo ikinä ollut varaa käydä yksityisellä lääkärillä. Pienestä asti mua on viety sit kaupungin päivystykseen jos illalla on tullut jotain ja terveysasema kiinni. Pienelle lapselle se on tosi rankkaa istua siellä ja odottaa omaa vuoroa. Yli parikymppisenä sen kestää ja niin teen edelleen. Oon ollut tyytyväinen terveysaseman/päivystävän sairaalan palveluun, mut onhan se selvää, että lääkärit siellä eivät osaa vastata kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin, yksityisellä puolella tietty joku erikoistunut lääkäri osais. Mutta toivotaan, että pärjään jatkossakin kauopungin palveluilla. Toki yksityiseen täytyy turvautua jos sattuu joskus jotain yllättävää ja haluaa varmaa tietoa. Varmasti niin tekisin, jos mua ei otettais vakavasti terveysasemalla tms, koska oma terveys kuitenkin kyseessä!! Faktaahan on se, että ihmiset tekevät virheitä. Oon kuullut kauhujuttuja sekä kaupungilta että yksityiseltä puolelta. Toki yksityisellä puolella on parempi maine ja syystäkin, sillä siellä "hoidetaan asiat paremmin" useimmiten, mutta itse olen tähän asti ollut tyytyväinen terveysaseman palveluun. :)

9. kesäkuuta 2013 klo 12.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eli siis.... Jos pidän miehistä, mutten omista poikaystävää, olen siis lesbo?:DDDDDDDDD Oi vitun anonyymi numero 1:DDD et oo varmaan sit koskaan halunnut/ihannoinut mitään mitä sinulla ei ole?

9. kesäkuuta 2013 klo 12.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Enna, ei julkisen puolen lääkäri saakkaan musta määrätä tollasiin sairauksiin lääkkeitä, must ne pitää aina hakea yksityiseltä:o en oo kyllä varma:D Ja munkin on pakko kertoa nyt yks tarina!!

Kaaduin mopolla tossa viime marraskuun lopussa aika pahasti, menin tottakai päivystykseen itkien kivusta jossa vaan sama vanha "se on vaan tärähtänyt, ota buranaa". Kipu ei lakannut vielä viikonkaan päästä ja menin uudestaan päivystykseen, taas sanottiin samaa. Meni pariviikkoa, olin kaupassa ku multa meinasi yhtäkkiä lähteä jalat kokonaan alta, tuntui siis siltä ku alakroppa olis halvaantunu hetkeksi, lähdin taas päivystykseen ja sain taas buranaa. Yhdelläkään noista kerroista en ole tosiaan edes päässyt lääkärille, koska mun vaiva ei ole kiireellinen ja koska pikkuisten höpönassujen vuotava nuhanenä meni mun edelle. Lopulta mentiin sitten yksityiselle joka sanoi kyllä samaa, se oli vaan tärähtänyt, mutta neuvoi ottamaan vähän vahvempaa lääkettä kuin burana ja antoi mulle liikuntakiellon. Kylläjoo olen muutaman kerran nostanut metelin tuolla päivystyksessä, hauskinta oli se että olin silloin siinä ilmottautumisessa (kylläkin sydänkipujen takia tällä kertaa) ja aloin huutamaan että miksei hoitajat ymmärrä että sattuu, mulla lyötiin luukku naaman edestä kiinni ja sanottiin että jollei apu kelpaa ni saan mennä kotiinkin:)

En kyllä ymmärrä sitä miksei omaan terveyteen saisi rahaa pistää, en käy nykyään enää lainkaan päivystyksessä ellei oikeesti ole pakko, koska ainakaan Raumalla ei osata vittuakaan.

9. kesäkuuta 2013 klo 12.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha , ihana silja :) ja ajattelin vaan ! Niimpä kuka ei haluis kallista ja hienoa ;D

9. kesäkuuta 2013 klo 16.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aika karkeeta yleistämistä täällä: "yksityinen paras, siellä ei tehdä koskaan virheitä" ja "julkinen paska, aina saa väärän diagnoosin". Huoh. Ei se ihan noin mustavalkoista ole. Julkisella puolella on enemmän ruuhkaa ja lääkäreillä kiire, se voi toki osaltaan vaikuttaa, mutta saman koulun he ovat käyneet kuin yksityisenkin puolen lääkärit, jotkut ovat voineet jopa erikoistua pidemmällekin.

9. kesäkuuta 2013 klo 16.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahaha xDDDD

9. kesäkuuta 2013 klo 17.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten kerroit sun äidille Jyristä? Ja jännititkö yhtään että miten se suhtautuu teidän ikäeroon? Olen myös -95 syntynyt ja tapailen -91 syntyistä jätkää, mutta äiti ei tieä tästä mitään, koska jotenkin jännitän miten se suhtautuu meidän ikäeroon :D osaatko yhtään neuvoa että miten kannattais kertoa tästä jätkästä?

9. kesäkuuta 2013 klo 18.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Öö, tuo auto on kyllä jonathanin, eikä natalian millään tavalla. Ainakaan natsku ei oo maksanu senttiikää tuosta autosta.

9. kesäkuuta 2013 klo 21.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tottakai tk osaa hommansa! mutsi kävi parivuotta mahakipujen takia siellä,he epäilivät klamydiaa, mutsi meni yksityiselle niin mahasta löytyi n.kilon painonen kasvain (: ei mitään valittamista!

9. kesäkuuta 2013 klo 21.36  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Sehän ei sulle kuulu kuka on maksanut ja mitä :)

9. kesäkuuta 2013 klo 21.36  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

En muista enää miten kerroin, mutta annoin äitini tutustua kunnolla Jyriin ennen kuin puhuin iästä mitään :) Ja sitten kun äitini oli huomannut kuinka mukava Jyri on, niin ei sillä iällä ollut mitään merkitystä :D

9. kesäkuuta 2013 klo 21.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Väitätkö, bimbo, ihan tosissasi, etteivät terveyskeskuslääkärit ole päteviä ammattilaisia? En edes tiedä, mitä sanoa.

9. kesäkuuta 2013 klo 21.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mee terveystaloon, parasta hoitoa mitä rahalla saa! Oot tosi nätti Silja!:) <3

9. kesäkuuta 2013 klo 23.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää on tosi outo kysymys, mut voisitko ikinä hakee alaikäisille alkoholia? :DD en tiiä mistä tuli mieleen... mut paranemisii silja ja piä hauskaa matkalla ja biletä kun voit :)!

9. kesäkuuta 2013 klo 23.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä oot mun mielestä ihan tosi ihana<3

9. kesäkuuta 2013 klo 23.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon nyt viiden päivän ajan ollu järkyttävässä kurkkukivussa. (Alkoi ma-ti yöllä äkillisesti). Aluksi oli kuumeinen olo, ja oksetti, sekä kurkkuun sattui kamalasti. Päivällä ei ollut niin heikko olo, mutta kurkku oli kipeä. Sitten alkoi niska/hartiakipu, joka oli ihan järkyttävää. Se kesti pari päivää. Vieläkin valvon sängyssä yskien, on vähän vaikea hengittää, ja nieleminen sattuu ihan perkeleesti! Nuhaa ei ollut aluksi, mutta nyt sitäkin vähän. Onko pakko raahautua sairaalaan, vai voiko tämä itsestään mennä ohi?

Anteeksi, että kysyn täällä sun blogissa tämmöisiä, mutta miten sulla Silja alko ym toi tulehdus?

10. kesäkuuta 2013 klo 2.13  
Blogger Laura kirjoitti...

Anonyymi 21:52.... Oikeesti jos ei oo todennu oman paikkakuntansa terveyskeskuslääkäreitä hyviksi, ni onko samantien bimbo vai yleistitkö vaan pahasti? ihan oikeesti, käy sä sit terveyskeskuksissa ja saa helkkarin hyvää palvelua ja naura meille muille jotka sitä ei saa muuta kuin yksityiseltä:-)

10. kesäkuuta 2013 klo 11.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ei näitä urpoja!! mäki oon audin kannataja varmaanki vaan siks ku mun poikakaverin eka auto oli audi! ja audeista tykätään molemmat hirveesti :)

10. kesäkuuta 2013 klo 15.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei kannata polttaa jos joutuu olee paskat housussa...

10. kesäkuuta 2013 klo 15.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No älä sitten valehtele siljuskainen:)

10. kesäkuuta 2013 klo 16.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo paita mahtaa olla?:)

11. kesäkuuta 2013 klo 11.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ai siis 4 real

17. kesäkuuta 2013 klo 0.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa että todella monet terveyskeskuslääkäreistä tekee hommia myös yksityisellä puolella..

-j

17. kesäkuuta 2013 klo 20.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei varsinaisesti liity tähän päivitykseen mitenkään, mutta oot ehottomasti mun lempibloggaaja. Sulla on pysynyt jalat maassa vaikka lukijoita ja yhteistyökumppaneita onkin tullut iso liuta lisää :).. Aluksi luin Natalian blogia ja pidin siitä kovin, mutta sävy muuttui nopeasti ylimieliseksi ja todella töykeän oloiseksi. Hän vastaa epäkohteliaasti lukijoille ja haluaa ''tahallaan ärsyttää''. En tiedä miten tulet sellaisen ihmisen kanssa toimeen mutta toivotaan ettet ole samanlainen tosielämässä tai että Natalia on todellisuudessa mukavampi :)

18. kesäkuuta 2013 klo 0.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu