Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Long hair, don't care!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Long hair, don't care!

Sain mun ensimmäiset hiustenpidennykset seitsemännellä luokalla, ja vitsi kuinka siisti juttu ne oli sillon! Olin varmasti ainoa yläasteemme seiskaluokkalainen joka sellaiset omisti, ja olin vielä itse kerännyt niihin rahaa! 
Nyt kaikkien näitten vuosien aikana oon huomannu ettei klipsipidennykset sovi mulle yhtään. Ne painaa ja tuntuu päässä koko ajan erittäin epämukavalta. Siksi halusin hakea nyt jotain vähän pysyvämpää ratkaisua, ja päädyin teippipidennyksiin. Suoraan sanottuna nyt ihmettelen miten mä, tai ylipäätään kukaan voi käyttää klipsejä..
Viime viikolla suunnistin eräs aamu kauniiseen Eiraan, hakemaan uusia yhteistyön kautta saatuja pidennyksiäni Hiusextra Heinilästä. Olen kuullut kyseisestä liikkeestä pelkkää hyvää, toisin kuin Rapunzelin teippipidennyksistä.
Mun piti alunperin varata aika kampaajalle, jotta mun juurikasvu saataisiin kunnolla vaaleaksi, ja teipit oikein päähän. Eräs tuttava kuitenkin tarjoutui laittamaan pidennykset mun päähän, joten päätin loppujenlopuksi myöskin värjätä juurikasun itse.
Laitoin mun juurikasvuun kunnon värinpoiston pitkästä aikaa, sillä halusin todella vaalean lopputuloksen. Väristä tuli erittäin kellertävä (mutta vaalea), ja koska tiesin näin käyvän, ostin Schwarzkopfin Platinum lightener värin, jossa tulee hopeanaamiot mukana.
Käytin nyt vain toisen, ja toinen saa luvan odottaa hätätapausta ;D
Salama vääristää ikävästi hiusten väriä latvoista, mutta näette kuitenkin about millainen lopputulos oli. Arvatkaa kuka leikkas multa huonot latvat pois? :D
Ja sitten ei muuta ku teipit päähän. Koko prosessi oli todella helppo ja nopea. Istuin ja katsoin Shahs of Sunsettiä ;D
Huono kuva :(
Lopputulokseen oon myöskin erittäin tyytyväinen. Teipit ei tunnu päässä miltään, eli toisin sanoen tuntuu kun oma tukka olis näin super pitkä. I love it :) 
Sain Hiusextrasta myös pidennysten hoitotuotteita; shamppoon, hoitoaineen, ja hoitosuihkeen. Sekä nostoa/poistoa varten tarvittavan irroitus-suihkeen joka ei ole nyt kuvassa.
Ja voitte tietenkin kysellä multa jos mieleen tulee jotain, vastaan parhaani mukaan vaikkei nää ookkaan vielä kauaa päässä olleet :D
Ps. Hiusextra on hiljattain avannut verkkokaupan, jossa on tällä hetkellä ilmaiset toimituskulut. Pääsette sinne painamalla tästä!

With love, Silja

Tunnisteet: , , , ,

123 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla yks paketti päässä vai usempi? :)

21. tammikuuta 2013 klo 21.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka paljon pidennyksesi maksoivat nuo shampoot ja muut tuotteet mukaanluettuna :)? Haluaisin itsekkin pidennykset ja ajattelin alkaa säästämään niihin joten olisi kiva tietää vähän jotain hintahaarukkaa kyseisistä teippipidennyksistä!

21. tammikuuta 2013 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei ka jyri noita sun hiuksias leikannu? :D

21. tammikuuta 2013 klo 21.29  
Blogger Rapu kirjoitti...

Voi ei miten ihana tukka! :) Upea! Tässä alkaa itsekin janota yhä enemmän pidennyksiä... :)

21. tammikuuta 2013 klo 21.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Suoraan sanottuna nyt ihmettelen miten mä, tai ylipäätään kukaan voi käyttää klipsejä.."

Oma mielipiteeni on etä clip-on setit on todella käteviä ja niissä on paljon hyvää. Kestävät kauan hyvinä ja on kuitenkin nopea laittaa ja poistaa. Mielestäni ei ole mitenkään ihmeellistä jos käyttää klipsejä. En taas ymmärtänyt tuon pointtia :D

21. tammikuuta 2013 klo 21.32  
Blogger Emma kirjoitti...

Minkä verran noita sulle laitettiin ja paljonko oli hintaa?(----: Sopii sulle tosi hyvin noi ja näyttää aidoilta!! ihanat(:

21. tammikuuta 2013 klo 21.34  
Blogger neea kirjoitti...

pysyykö noi hyvin päässä? :)

21. tammikuuta 2013 klo 21.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi miten ihanat sun hiukset on! :)

21. tammikuuta 2013 klo 21.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo sun ihanat paidat on, jotka näkyy tässä postauksessa? esittele ne!;)

21. tammikuuta 2013 klo 21.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat hiukset sulla! ootko millä ohjelmalla muokannut ton bannerin? ja miten saat häivytettyä sen alkuperäisen kuvan taustan niin hyvin ja valkoiseksi, että saat haluamasi osan jäävän siihen?:) pahoittelut jos oli epäselkeästi selitetty :s

21. tammikuuta 2013 klo 22.08  
Blogger meki kirjoitti...

Toi hius väri on tosi hyvä:) vaikka tuntuu et se ois ihan kamalan paljon vahvempi ku muut mitä oon testannu mutta sillä saan aina hyvän lopputuloksen:)

21. tammikuuta 2013 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi vitsi noi on kivat ja sopii tosi hyvin sulle ja oot kaunis. :) mun omat hiukset on suht samanpituset ku sulla pidennysten kanssa ja mun oikeesti tekis mieli leikata nää lyhyiks ja hankkii pidennykset... ihan vaan sen takia kun oon kyllästyny suoristelemaan hiuksia ja ei suoristettuina nää on yleensä ihan järkyttävät... nii pidennykset ois kokoajan ihanat ja silkkiset ja kaikkee :DDDdddd

21. tammikuuta 2013 klo 22.21  
Blogger Maria kirjoitti...

Haaa Shahs of Sunset on nii hyvä :D Aivot narikkaan-kamaa!

21. tammikuuta 2013 klo 22.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aika feikit mut sopii toisille (: tai siis ei sillee et hius ei näyttäis aidolt mut pituus on aika kaukaa haettu :D aiotko jättää noi pitkiks..?

21. tammikuuta 2013 klo 22.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eiks noi pidennykset oo paljon keltasemmat kun sun omat hiukset? Ainaki kuvissa näyttää, ehkä mun näyttö vaan sitten väärentää

21. tammikuuta 2013 klo 22.40  
Blogger jaasmiina kirjoitti...

kuinka paljon noi sun pidennykset makso :o
itellä on clipsit kanssa ja ne on tosi huonoon kuntoon mennyt ja painaa kokoajan päässä..

21. tammikuuta 2013 klo 23.16  
Blogger Hanna kirjoitti...

hyvältä näyttää! :) montako grammaa hiusta tossa sun paketissa oli?

21. tammikuuta 2013 klo 23.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hiukset!:) oon aatellut hankkia itekki teipit . Onko rapunzelin teipit huonoja? Olin aatellut ostaa sieltä , ensimmäistä kertaa, en ole ainakaan kuullut että ne ois huonoja. Tiedätkö muutes paljonko teipit maksaa laittaa päähän kampaajalla? :)

21. tammikuuta 2013 klo 23.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jos sulla on noi päässä pystytkö harjaamaan tukkaa ilman että noi lähtee irti helposti?:o

22. tammikuuta 2013 klo 0.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon käyttäny sinettäjä, teippejä, micro looppeja ja klipsejä ja mun mielestä ehdottomasti parhaat on ollu just klipsit. Klipsit on aina kestäny mulla paljon parempi kuntosina kun sellaset pidennykset mitkä on kokoajan päässä. Tosin jos ottaa klipsit niin pitää valita kunnolla, koska niissä on ihan hirveesti eroja. Oon kokeillu monia eri paikoista tilattuja klipsejä ja ehdottomasti parhaimmat oon tilannu briteistä. Cybershopin klipsit on ihan kuraa mun kokemuksien perusteella:D Ne klipsit niissä taipuu ja irtoilee kokoajan ja muutenkin jotenkin tosi kömpelöt..en suosittele:D Mut hyvät klipsit on just sellaset mitä ei ees tunne päässä kun ne on niin kevyet ja pienet:)

22. tammikuuta 2013 klo 0.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että kuinka ihanat hiukset!<3 ja upea rusketus :o oot muutenkin todella kaunis!

t. mä valkoinen kuin lakana... :D

22. tammikuuta 2013 klo 7.09  
Blogger fashion eXplosion kirjoitti...

kauan tommoset niinku kestää päässä hyväkuntosina?:) supernätit!:)

22. tammikuuta 2013 klo 8.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tällast turhaa pilkunviilaust mut häiritsee itteeni aindki ku puhut kaikest et MUN juurikasvu ja MUN pää ja hiukset sormukset ja kaikki maholliset. Tietty saat kirjottaa iha mite huvittaa mut tulee sellane et omistan tän maailman fiilis ku lukee..:/ + toki omistat päänahkas mut lyl varmaa ymmärtäis et värjäsin juurikasvun pois

22. tammikuuta 2013 klo 9.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten teippipidennysten pesu onnistuu, eiks ne irtoile ?

22. tammikuuta 2013 klo 11.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuinka pitkät noi hiukset on ja paljonko makso?:)

22. tammikuuta 2013 klo 11.52  
Blogger Roosa N kirjoitti...

Hieman nyt tekis itsekin mieli tilata teippipidennykset ! :D Oon aina pitänyt vaan klipsejä....ja yleensä aina oon lyhyemmillä hiuksilla kun en aamulla ehdi / jaksa laittaa niitä klipsejä päähän.... teipit ois kyllä ihan mahtavat ku ois kokoajan päässä! :)

http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

22. tammikuuta 2013 klo 13.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi miten kauniit hiukset, näyttää hyvältä! itekkin olen ajatellut, että ostaisin eräältä nettisivulta teippipidennykset. onko ne hankala laittaa päähän, eli siis voiko joku ''ei-ammattilainen'' laittaa ne mulle? :D

22. tammikuuta 2013 klo 14.07  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

ei edes yhtä :)

22. tammikuuta 2013 klo 15.28  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Hiustenpidennyksiä löytyy aika laajalta hinta skaalalta. "huonoimpia" hiuksia voi saada jopa 50e, mutta niitten kestävyys taas ei oo varmasti mitään huippuluokkaa! Normaalit kestävät pidennykset on 100-300e about :)

22. tammikuuta 2013 klo 15.30  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

:DD

22. tammikuuta 2013 klo 15.31  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

No onhan ne käteviä jos haluat pitää pitkää tukkaa kerran - pari kertaa viikossa. Mutta jos haluat pitkäntukan joka päivä, ne on aika raskaat. Klipsit repii hiuksia ihan hirveesti jos niitä käyttää päivittäin, ja kuten kirjoitin tohon tekstiin niin ne painavat ja tuntuvat päässä ihan eritavalla.
Ihmettelen miten et ymmärtänyt pointtia?

22. tammikuuta 2013 klo 15.34  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Pysyy ylensä sen 2kk, minkä jälkeen tulis nostaa. :) Hoitoainetta ei saa laittaa kiinnityskohtiin, muuten ne liimat irtoaa!

22. tammikuuta 2013 klo 15.36  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Noi on sellasina tietynmittaisina osioina ni vaikee sanoo paljonko laitettiin :( Ei ihan koko pakettia, mutta mulla onkin tosi ohuet hiukset :(

22. tammikuuta 2013 klo 15.37  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

1. Bershka 2.h&m 3.Sheinside =)

22. tammikuuta 2013 klo 15.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

silja varmaa meinas sitä, että kun sillä on aina ollu klipsit ja kokeillu vihdoin noita teippejä ja tajunnu miten paljon paremmat ne on :D klipsit todellakin tuntuu päässä ja se ainainen laitto! hrrrrr

22. tammikuuta 2013 klo 15.38  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Pixlr.com ja ihan vaan sillä "pensselillä" värittäny taustan valkoiseksi :)

22. tammikuuta 2013 klo 15.39  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Älä leikkaa :( Tuut katumaan sitä... Ja ei pidennyksetkään pysy suorana, niitä pitää suoristaa myös! Ostat vaan jonkun hyvän hoitoaineen niin sun tukka pysyy silkkisenä =) Tietty voit laittaa vähän pidennyksiä sun oman tukan "tuuhennokseksi" :)

22. tammikuuta 2013 klo 15.41  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

:D Todellakin, ja Lilly Ghalichi <3 Ah

22. tammikuuta 2013 klo 15.42  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Aijon :)

22. tammikuuta 2013 klo 15.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksei muka kukaan vois käyttää klipsei? :D mulla on ollu 5 vuotta klipsit enkä oo vielkää aatellu vaihtaa. tottakai jos on semmone tosi iso klipsi siin nii ite en semmosii enää suostu käyttää mistää hinnasta ! mutta ne toosi pieni klipsiset on kivat ja mukavan oloset :)ja ite käytän klipsipidennyksii pääst suuripiirtei vaa sen 8 tuntii päivässä? nii eipä ne pahemmi ala hiertää tms.

22. tammikuuta 2013 klo 15.43  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Ei oo, itseasiassa mun tukka oli ihan saman värinen kun toi pidennys. Salama tekee sellasen efektin et latvat näyttä tummemmalta :(

22. tammikuuta 2013 klo 15.43  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

http://www.pidennykset.net/category/1/hiustenpidennykset tuolta löytää noita hintoja :) Myös klipsejä :)

22. tammikuuta 2013 klo 15.46  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Oisko ollu 90g? :D

22. tammikuuta 2013 klo 15.47  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Oon kuullu että se teippi olis tosi huonoa, ei välttämättä niinkään ne pidennykset. Se teippi kuulemma tarttuu omaan tukkaan tosi kovaa kiinni, ja kun pidennykset irrotetaan, se teippi jää hiuksiin. Vaikka normaalisti sen kuuluis jäädä pidennykseen kiinni :/
Kampaajalla laitto helsingissä varmaan joku 50-60e/tunti?

22. tammikuuta 2013 klo 15.49  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Joo :D

22. tammikuuta 2013 klo 15.50  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Tottakai klipsit kestää hyväkuntosina kun ne ei oo koko ajan päässä :D Sehän on itsestään selvyys.. Haluan kuitenkin pidennykset jotka ei vaurioita niin paljon omaa hiusta, ja on päässä koko ajan.
Mä en ikinä ostais mun hiustenpidennyksiä Cypershopista :D

22. tammikuuta 2013 klo 15.54  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Kiitos :) Ja kiitos rusketuksesta solariumille :( :D

22. tammikuuta 2013 klo 15.55  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Mä en osaa vielä sanoo omakohtasta kokemusta koska mulla on ollu nää ööm.. 4 päivää? Mutta mun muistaakseni Natalia sanoi että sillä oli edelliset teipit lähemmäs puolvuotta? :)

22. tammikuuta 2013 klo 15.57  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Ei irtoile, kunhan ei laita hoitoainetta juureen sillä se liuottaa teipin irti. Ja jos irtoaa yks osio, se on melko helppo laittaa vaikka itse takaisin =)
Ainoo mikä on ärsyttävää, ni nää kestää kauan kuivua :(

22. tammikuuta 2013 klo 16.04  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

50cm, en muista nyt tarkkaa hintaa, tuolta nettikaupasta voi käydä tarkistamassa :)

22. tammikuuta 2013 klo 16.05  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Siis nimenomaan se ajatuskin että pitäis ruveta aamulla laittamaan klipsejä ennen kouluun lähtöä... Argh :D Kannattaa ihmeessä kokeilla, tietenkään kaikille ei sovi, mutta mä oon ainaki nää 4 päivää tykänny :DDD

22. tammikuuta 2013 klo 16.06  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

No tietenkään sitä ei suositella, mutta teippien laittaminen on tosi helppoa, täytyy vaan muistaa että pidennys pitää kiinnittää oman hiuksen kasvusuunnan mukaisesi jne. Netistä löytyy kuulemma myös paljon opastusvideoita :)

22. tammikuuta 2013 klo 16.08  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Niin mä en ole sanonut :) Se on vaan mun mielipide.

22. tammikuuta 2013 klo 16.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä ongelma kaikil on et ei voi astuu ovest ulos ilman et hiuksrt on viivasuorat? Joka aamu rauta parisataa astet hiukset välii vaa ja hups parin vuoden pääst ei oo mitää hiuksii mitä suoristaa ku ne katkeepääst tollasseen rasituksen takii. Ja jos ne on omast mielest luonnollisesti järkyttävät nii onkd sit tollaset hemmetin feikit värjätyt suoristetut tekohiukset any better?

22. tammikuuta 2013 klo 16.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juuri valmistuneen parturi-kampaajan näkö kulmasta voin sulle sanoa, että toi teippi pidennys vaalennettuun tukkaan ei todellakaan ole parhain vaihtoehto. Tekee eniten klipsi tai sinetti pidennyksiin hallaa. :/ Ja nyt kun olet tummista alkanut vaalentamaan tosi paljon sun hiuksen rakenne on tosi vaurioitunut. Vältä hiuksen blondailua jatkuvasti värjää vain tyvi osa, koska se on " neitsyt" hiusta eli ihan tervettä. Suosittelen kuitenki käyttämään kunnollisia tuotteita, ettei teipit irtoa ja omat hiukset mene pahempaan kuntoon. Vaaleelle hiukselle ehdottomasti repair korjaava shampoo jota löytyy melkeempä jokaisesta sarjasta. Oma lemppari on schwarzkopfin joka on punaisen värinen purkki.

22. tammikuuta 2013 klo 17.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onks mitää pelkoa et noi saattais irrota päästä harjaamalla/kampauksii laittamalla vai voiko olla ihan huoletta? :D noi vois olla aika hyvät! :)

22. tammikuuta 2013 klo 17.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Omalle tukalle klipsit on parhaimmat, teipit vei mukanaan suuren tupon hiuksia, nyt klipsien kanssa oma tukkakin kasvanu!

22. tammikuuta 2013 klo 18.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haukuitko oikeesti lukijoitas pikkuteineiks joilla ei oo tulevaisuutta / jotka on menettäny toivosa ? :DD ku kuulin kaverilta et oisit instagramissa sanonu jotai tommosta :D

22. tammikuuta 2013 klo 18.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi,
Itse 5 vuotta käyttäneenä hiustenpidennyksiä (sinetti, ompelu, teippi) tiedän kokemuksesta että teipit eivät lähde hoitoaine pesulla pois. Läträät vaikka kuinka paljon :)olen laittanut aina kampaajalla ja ohjeet tulleet tutuksi mutta tuo ei ole niihin kuulunut.

22. tammikuuta 2013 klo 19.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuksu-kamaa. Luonnottoman väriset ja ihan tekotukan näköinen. Anna hiuksesi olla luonnolliset, kohta voi irrota omakin tukka kun värjäilet ja teippailet hiuksiasi.

22. tammikuuta 2013 klo 19.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siljan blogi, joten tottakai täällä on hänen asioista, pitäskö täällä lukee miten hän ei kestä naapurin penan kaljuhkoa tukkaa?

22. tammikuuta 2013 klo 19.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään ite klipseistä enemmä koska ne voi ottaa pois ja käyä suihkus normaalisti koska teipin kanssa voi pestä harvemmi tukkaa :s

22. tammikuuta 2013 klo 19.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää on tietysti sun oma mielipide, että teippipidennykset vauroittaa omaa hiusta vähemmän.. Kokemuksesta voin sanoa (teippipidennyksiä 3 vuotta käyttäneenä, ja kaljuja kohtia takaraivossa teippien ansiosta..) että kyllä se taitaa teippipidennykset olla mikä enemmän sitä tukkaa vauroittaa.. Huomaat sen sitten kun oot niitä tarpeeks pitkään käyttänyt, ja varsinkin siinä repimisvaiheessa kun niitä täytyy repiä pois.. Klipsithän on epämukavammat ja rasittavammat kun joka aamu pitää ne hiuksiin laittaa, mutta onhan ne hiuksillekkin paremmat :) nimim. klipseihin vaihtanut ja niitä 2 vuotta käyttänyt :D

22. tammikuuta 2013 klo 19.42  
Blogger jennnyyasd123 kirjoitti...

itelläki teipit, muuten hyvät mut tuntuu syövän hiusta välillä ihan hulluna :/ silti suosittelen teippejä mielummin entä klipsejä:D teipit paaaaaljon helpommat kun ei tarvi joka aamu olla laittamassa pidennyksiä päähän:)

22. tammikuuta 2013 klo 20.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko teippien kanssa vaikea pitää hiuksia kiinni ? Näkyykö ne silloin ?

22. tammikuuta 2013 klo 20.09  
Blogger jennnyyasd123 kirjoitti...

ja vielä lisäykseksi edelliseen kommenttiini että teipit on super helpot laittaa itse päähän, joka kerta oon ite laittanu ongelmitta:) ja samoja pidennyksiä oon käyttänyt nyt lähemmäs vuoden ja hyvässä kunnossa edelleen:D ja kannattaa muistaa että teipin laatu vaikuttaaa eniten siihen miten pidennykset pysyvät päässä! ja hoitoainetta (pidennyksille sopivaa) käytän ihan kunnolla pesujen yhteydessä ja hiuksiin jätettävää myös laitan säästelemättä:D

22. tammikuuta 2013 klo 20.13  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Mun hiukset on mun mielestä erittäin hyvässä kunnossa siihen nähden että ne on vaalennettu tummasta. Käytin siihen hommaan reilu puol vuotta enkä paria viikkoa kuten jotkut. Ja en tietenkään värjää koko hiuksia, vaan aina juurikasvun. Jos koen että mun tukka on esim. latvoista tummempi, laitan raitoja, enkä värjää koko hiuksia. Ja pidennyksien kanssahan ei saisi käyttää korjaavia tuotteita? :)

22. tammikuuta 2013 klo 20.49  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

En usko! :) Mä nyt en ylensä mitään erikoisia kampauksia käytä, lähinnä hiukset auki, ponnarilla tai nutturalla :)

22. tammikuuta 2013 klo 20.51  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Ano 18.12:Tottakai teipit vahingoittaa hiuksia jos ne on väärin laitettu ;) Jos on kaljuja kohtia niin kannattaisko vaihtaa kampaajaa?
Ano 19.37: Se on näitten huonopuoli :( Mutta mä en muutenkaan pese hiuksiani päivittäin.

22. tammikuuta 2013 klo 20.54  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Minä: Jep... En vaan viitti antaa blogissa huonoo esimerkkii pikkusille
******: Niinno nykyiset pikkuteinit huomioon ottaen ne on jo menetettyjä tapauksia
Minä: Totta :(

Iso lol sun kaverilles :DDD

22. tammikuuta 2013 klo 20.56  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Aijaa :o No kai se riippuu sitte teipeistä? Kyllä mun tutuilla on ainakin heti lähtenyt?

22. tammikuuta 2013 klo 20.57  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Okei. Tämä on sun mielipide. :) Varmasti on kaljuja kohtia päässä jos sulla on ollu teipit väärin laitettuna! Ja miksi ihmeessä oot repimällä repiny teippejä pois? Eikö olisi fiksumpaa käyttää siihen tarkoitettua ainetta joka irroittaa teipin?
Mä oon käyttäny klipsejä seiskaluokasta asti, joten enköhän mä tiedä mstä puhun kun sanon ettei ne sovi mun hiuksille? :)

22. tammikuuta 2013 klo 21.00  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Riippuu ihan siitä miten teipit on laitettu päähän :) Mä tykkään pitää näitä auki, koska ne on niin ihanat :D

22. tammikuuta 2013 klo 21.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:DDDDDDD t.eri anonyymi ku alottaja

22. tammikuuta 2013 klo 21.02  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Mitä jätettävää hoitoainetta käytät? :) Jos laittaa teipit ite ni pitää olla tarkkana et ne menee hiuksen kasvusuunnan mukaan ettei ne revi hiuksia eiks ni? :P

22. tammikuuta 2013 klo 21.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

OO! Ihanat hiukset nyt.. :) Mä käytin kans pitkään pelkkiä klipsejä vielä kun oli musta tukka. Ne oli ihan kivat, mutta ärsyttävää ottaa niitä aina pois ja asetella takaisin paikoilleen. :D Kokeilin myös ommeltavia pidennyksia, mutta mä koin ne tosi hankalaksi.. :( Itse olisin kans innokas kokeilemaan teippejä, ku oon joskus saanu tän tukan vaalennettua ensin. ;)

22. tammikuuta 2013 klo 21.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

Justii kerkesin tilata tuolta rapunzelilta :D toivottavasti ei nyt oo iha kuraa.
Föönaatko ihan normaalisti vaikka sulla on noi pidennykset? :) Niii ja onko noi sun kaikista vaaleimmat mitkä tuolta saa ?

22. tammikuuta 2013 klo 21.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulla olis myynnissä käyttämämättömät hiustenpidennykset jos joku ois kiinnostunut tässä linkkiä

http://www.huuto.net/kohteet/punaiset-hiustenpidennykset-100-ihmisen-hiusta-remy/252552680

22. tammikuuta 2013 klo 21.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2012/12/t5011.jpg siinä sulle tuksu kamaa:) mielestäni siljan hiukset ei näytä tuolta ....

22. tammikuuta 2013 klo 21.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kummallista kyllä :o itse en ole kuullut tälläisesta mutta kai sitten niinkin voi tapahtua :)

22. tammikuuta 2013 klo 21.40  
Blogger Elisa kirjoitti...

Ei ne teipit lähe hoittarilla pois :) Ne lähtee vaan jos niitä ei oo painettu kunnolla kiinni tai siellä on liikaa omaa hiusta välissä. Jos oot epävärma niin kannattaa suoristusraudalla painaa jokasta teippiosiota hetken aikaa, kuumuus saa teipin kiinnittymään vielä paremmin.

t. parturi-kampaaja jolla 2 vuotta teippejä takana :)

22. tammikuuta 2013 klo 21.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et kertonu saitko pidennykset tai mitä maksoit niistä? :) sen kun pitäis selvitä blogikirjoituksesta :)

22. tammikuuta 2013 klo 21.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitti tästä päivityksestä! Oottelinki vähän jo jottain hiusjuttua koska tavottelen samanlaista tukkaa ku sulla :) Luultavasti oisin piankin alkanu metsästämään aiemmista postauksista jotain tietoja piennyksistä ja hiusväreistä mitä käytät..

Enkä ois koskaan uskonu että alan seuraamaan jonkun blogia mutta sun blogi on kyllä tosi mielenkiintonen ja oonki tätä jo seuraillu vähän aikaa :)

22. tammikuuta 2013 klo 22.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko ompelemalla laitetut pidennykset parhaat? Ainakin olen kuullut että niistä ei huomaa että ne olisivat pidennykset eivätkä vaurioita omaa hiusta lainkaan:o

23. tammikuuta 2013 klo 9.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sitä hoitoainetta ei edes kuulu laittaa hiusten juureen, joten miten ihmeessä sillä voi teipit lähteä..

23. tammikuuta 2013 klo 9.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

EI TODELLAKAAN REPAIR ELI RAKENNEPAIKKAAVAA PIDENNYKSILLE!!

23. tammikuuta 2013 klo 9.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aina löytyy yksi vajaa mikä alottaa ton tosi tärkeän uliuliu-u-uun ja osoittaa vielä oman tietämättömyytensä.:f

Kiitos Silja ihanasta blogista.:) Olen harvoin jaksanut lukea kenenkään juttuja näin pitkään, ja useimmat vastaavan genreen blogit on niin tyhjiä, ettei niitä jaksa lukea. Sitten taas ne mielenkiintoisemmat suljetaan usein melko nopeasti salasanan taakse. Vaikeaa uskoa, että olet niin nuori, meinaan löysin ikäsi toisen merkinnän yhteydestä. Olisinpa mäkin ollut ikäisenäsi yhtä päämäärätietoinen ja fiksu kuin sinä nyt.:)

23. tammikuuta 2013 klo 15.27  
Blogger jennnyyasd123 kirjoitti...

nivean straight balmia ja en muista mitä toista hiuksiin jätettävää sekoitin keskenään ja lisäsin avonin jotain hiuksiin jätettävää hiusöljyä tai vastaavaa ja tuo sekoitus on ehkä parasta mitä oon kokeillu pidennyksille! :) en kyllä kattonu mitä nuo edes sisälsivät mutta pidennykset ei ainakaan huonoa ole tykännyt :D

ja joo niin pitää:) muun kanssa pidennysten laitossa itse ei olekaan niin väliä mutta se täytyy kattoa tarkkaan että pidennykset tulee laitettua hiuksen kasvusuunnan mukaan ja mahdollisimman lähelle juurta, koska ite en ainakaan jaksa huoltaa pidennyksiä oikeastaan ollenkaan:D sitten kun pidennykset ovat valuneet tai hius kasvanut sen verran että pidennykset roikkuvat jo ihme kohdissa niin irrotan ne sitten kokonaan ja laitan takaisin heti kun jaksan :D

23. tammikuuta 2013 klo 15.47  
Anonymous Vivi kirjoitti...

Jos oot tilannut blondit pidennykset ne ei todennäkösesti tuu muutamaa kuukautta pidempään kestämään hyvässä kunnossa. Tai sitten mä oon saanut vuoden sisällä molemmilla kerroilla "huonon erän".

Mun vaalea pidennystukka kesti 2 viikkoa sellasena silkin sileänä ja ihanana mutta sitten se pörhistyi kummallisesti vaikka läträsi hoitoaineiden kanssa kuinka!

Mul on kuitenkin hyvä vinkki miten sain rapunzelin hirviöpörrötukasta taas ihan hyvännäköisen. Suoristin kuivat teippihiukset tyvestä latvaan käyttäen niihin Osis Flatlineria (suoristusseerumia)ennen raudan käyttöä: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/osis-flatliner-suoristusrautaseerumi/152691

Jatkuva suoristaminen tietysti rasittaa pidennystukkaa, mutta mulla se oli ainoa tapa saada se näyttämään hyvältä. Pidennystukka lyhenikin ihan kiitettävän nopeesti :(

Tietenkään en voi yleistää että Rapunzelin tukka olisi huonoa, koska oon kuullut niiltä jotka on tummaa tukkaa tilanneet, että se on ollut ihan hyvää. Toivottavasti sulle tulee hyvät pidennykset tai miten sitä yleensä sanotaan.. "hyvä erä" :D

23. tammikuuta 2013 klo 16.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meinasin, että kannattaa käyttää repairia enemmänki omiin hiuksiin ja vaikka väri shampoota pidennysten latvoihin. Teippi kohtia kyllä kannattaa varoa, koska se saattaa irrottaa ne koska on niin hoitavaa. Repairia voi kyllä käyttää klipsi pidennyksiin.

23. tammikuuta 2013 klo 16.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Naamas näyttää ihan ku sit ois leikelty :D

23. tammikuuta 2013 klo 16.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Teippipidennykset on ehdottomasti parhaat mitä koskaan tiedän! Suosittelen niitä kaikille jotka haluaa pidemmät hiukset. T. parivuotta jo teippipidennyksiä käyttänyt.

23. tammikuuta 2013 klo 16.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ite oon käyttäny teippei kans koht pari vuotta ja omat hiukset ei muutakun kasva! Ei mul ainenkaa mitää kaljui kohtii oo pääs :D

23. tammikuuta 2013 klo 16.51  
Blogger chilinka kirjoitti...

Minulla on haaste sinulle blogini puolella :)

http://chilinkablogi.blogspot.fi/2013/01/kahdeksan-faktan-haaste.html

23. tammikuuta 2013 klo 19.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! tulin vaan tänne ilmottamaan että löysin jonkun "feikkiprofiilin" naamakirjasta! Eli Bar Bie -nimellä löytyy!

23. tammikuuta 2013 klo 19.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sähän värjäät aika usein oman juurikasvun itse? Onko sulle käyny niin, että omia hiuksia on katkennu? Mulla usein katkeilee päältä enkä tiiä mitä teen väärin...Kauan annat värin olla juuressa?:)

23. tammikuuta 2013 klo 20.26  
Blogger Natalia kirjoitti...

Siis eihän hoitoainetta kuulu laittaa tyveen, mutta jos sitä hoitoainetta laittaa siihen teipin kiinnityskohtaan niin vaikka olis millä kampaajalla laitetettu niin ne kyllä se teippi siitä valuu ja irtoaa :D Monethan käyttää juuri hoitoainetta teippien irroittamiseen, koska sillä ne irtooa :D

23. tammikuuta 2013 klo 20.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hyi vittu mikä sana, miksei voi sanoa hoitoaine?

23. tammikuuta 2013 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mahtavaa ku myönnät nyt vihdoin että oot käyttäny niitä pidennyksiä seiska luokasta asti ;) pitkään kyllä jaksoitki inttää vastaan :)

23. tammikuuta 2013 klo 21.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei ei ei repairia minkäänlaisiin pidennyksiin, äly hoi

23. tammikuuta 2013 klo 21.28  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Voi kuule mä en ole sanonut että olisin AINA käyttänyt pidennyksiä. Mulla oli 8-9luokalla erittäin pitkä tukka. Esimerkiksi tässä näkyy hyvin kuinka pitkät mun OMAT hiukset olivat:
http://4.bp.blogspot.com/_dlYlRA0BNBE/TUB26BP9pbI/AAAAAAAACa4/xJiLuXGBMqo/s1600/IMG_2097.JPG

23. tammikuuta 2013 klo 21.31  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Tai http://life-of-silja.blogspot.fi/2011/02/kauhistuttava-kampaaja.html

23. tammikuuta 2013 klo 21.33  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Annan värin olla päässä ohjeiden mukaisesti. Joskus vähemmänki aikaa jos se väri näyttää hyvältä! :) Ei mulla kauheesti oo katkennu, eikä varsinkaan ihan juuresta ikinä!

23. tammikuuta 2013 klo 21.34  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Noniiiin :D Ei pitäiskään olla ;D

23. tammikuuta 2013 klo 21.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Okei sori väärinkäsitys kai sitten :D

23. tammikuuta 2013 klo 21.34  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

No sehän on vaan hyvä? :) Ei tarvii hankkiutuu leikkauksiin ku naama on jo valmiiks kaunis?

23. tammikuuta 2013 klo 21.35  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Mun vaaleat rapunzelin klipsit (mitkä mulla oli ennen näitä), oli erittäin hyvät! Pysy tuuheina vaikka värjäsin niitä jne. Eli jos jatkot ohenee nopeasti niin kannattaa tehdä reklamaatio ja pyytää uudet hiukset tilalle!!!!!

23. tammikuuta 2013 klo 21.36  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

http://life-of-silja.blogspot.fi/2012/04/hiusten-vaalentaminen.html tosta postauksesta löytyy mm. mun lempi hiusvärit :) Toi Stockholm väri on nykyään erillaisessa purkissa!

23. tammikuuta 2013 klo 21.38  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Sain. Kyllä se mun mielestä selviää, ja yhteistyö postauksissa on aina tägi "commercial".

23. tammikuuta 2013 klo 21.40  
Blogger Emma kirjoitti...

Onpas kivat! Mullakin tekisi mieli laittaa pidennykset/tuuhennokset koska oma tukka on harventunut ihan älyttömästi vuoden sisällä :/

http://emmahiltunen.blogspot.fi/

23. tammikuuta 2013 klo 22.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mites tää penan tukka liitty mihiinkään? valoja

24. tammikuuta 2013 klo 2.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat pidennykset! Mistä katot tota shahs of sunsettiä kun itekkin haluisin kattoo ja oon kolunnu koko netin läpi mut en oo vielä löytäny sellasta paikkaa josta vois kattoo :D ?

24. tammikuuta 2013 klo 8.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarkoitat tuolla otsikolla :)?

24. tammikuuta 2013 klo 17.06  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Se on sellanen jenkkien sanonta :)

24. tammikuuta 2013 klo 17.07  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Oon ladannu torrenz.eu? vissiinki

24. tammikuuta 2013 klo 17.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noo, eipä ne hiukset mun tietääkseni nii hirveesti katkeile jos käyttää lämpösuojaa;)

24. tammikuuta 2013 klo 22.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kun katselin tuolta sivulta noita pidennyksiä niin siinä on toi kalliimpi ja halvempi paketti, niin kumpi sulla on? Sillä kyselen kun itsellä ois edessä pidennysten tilaus, niin tietäisin otanko tuon halvemman vai kalliimman. Tai siis että tietää että kumpi määrä ois suhteelinen mun päähäni kun oma tukka on samoja mittoja kuin sulla :)

25. tammikuuta 2013 klo 7.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä väliä kenenkään elämälle miten kukakin sanoo sanan hoitoaine?:-D varsinkaa niin paljo et pitää kommentoida oikeen vartavasten siitä xd

25. tammikuuta 2013 klo 21.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näyttää sunki persettä kutittavan ku pitää sitä ihmetellä ;)

26. tammikuuta 2013 klo 16.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahahahaha kipakasti taistelet taas vastaan, oot puhunu jo itses pussiin, deal with it

26. tammikuuta 2013 klo 16.31  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Voi vittu oot nolo :D mut hei sähän tiedät paremmin kun mä itse :/ :DDDDDD

26. tammikuuta 2013 klo 16.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitkät noi pidennykset on :) ? mulla on olkapäille uloytuvat hiukset, jotka haluan kasvattaa , ja nyt oon kahden vaiheilla kummat kannattaa hankkia, tekpit vai klipsit...

29. tammikuuta 2013 klo 18.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Irtoileeko nuo teipit kovin helposti, tai kuinka hyvin ne ylipäätänsä pysyy kiinni? Mietin kans sitä että irtoileeko ne hiuksia pestessä? Kauhee kysymystulva mut toivottavati jaksat vastailla!

29. tammikuuta 2013 klo 21.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu