Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Few photos from our New Year's Eve :)

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Few photos from our New Year's Eve :)

Kuten otsikkokin kertoo, postaus kertoo mun uudestavuodesta. =) Olin ensin kuuteen asti töissä, ja siinä oli jo katastrofin ainekset, kun tulin kotiin ja kyyti tuli klo 20. Mulla oli siis alle 2h aikaa käydä suihkussa, meikata, pukeuta, syödä, laittaa kaikki kamppeet valmiiksi jne. ja eihän siitä tietenkään mitään tullut.. Ehdin käydä suihkussa, pukeutua, syödä ja kiinnittää tekoripset ja siinä se sit olikin. Meikkaaminen ja hiustenlaitto jäi kokonaan :D No ajattelin ottaa suoristusraudan, hiusjatkot ja kaikki mukaan, mutta siinä lähtöhässäkässä kaikki unohtui.. Mukaan lukien kamera :( Kuvat on lainattu Natalta, ja kopioitu facebookista, joten laatu ei ole paras mahdollinen ;D
Vietettiin uv:tä Vantaalla isolla porukalla, ja kaikki meni mun mielestä aivan nappiin :) Jos jotain negatiivistä olisi pakko sanoa, niin taksi saatiin joskus kuuden jälkeen aamulla :D Huh!
Nyt painun äkkiä nukkumaan :( Hyvät yöt kaikille, pus!


With love, Silja

Tunnisteet: ,

77 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot kaunein ketä oon ikinä nähnyt! :)

3. tammikuuta 2013 klo 18.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

meikkasitko autossa vai perillä? :)

3. tammikuuta 2013 klo 19.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

höpöhöpö sää mitään meikkiä ees tarvi :D

3. tammikuuta 2013 klo 19.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootpa nättinä ollu, niinku aina ainakin kuvista päätellen ! :) tuli vaan tässä mieleen, että muistan jostain joskus lukeneeni sinun käyneen kymppiluokan, pitääkö tämä asia paikkansa?

onnellista ja oikein hilpeää vuotta 2013 sinulle silja :)

3. tammikuuta 2013 klo 21.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Poistit aikasemmat kommentit? :o

3. tammikuuta 2013 klo 21.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Säälittävää jos ei kestä palautetta

4. tammikuuta 2013 klo 16.29  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

PALAUTETTA??? :DDD Laitappa mulle facebookissa viestiä niin annan sulle vähän palautetta :D
Ja tämä "palautehan" ei koskenut minua millään lailla, vaan erästä toista ihmistä joka pyysi kommentit poistamaan :D

4. tammikuuta 2013 klo 17.30  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Joo oon käyny :D Kiitos, samoin!

4. tammikuuta 2013 klo 17.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No huhhu, on ihmiset oikeesti niin ilkeitä! Silja voi tehä ihan mitä vaa, hänen blogi, hän saa poistaa vaikka kaikki postauksensa jos niin haluaa! Silja oot ollu taas niin äärettömän upeana! Haha mulki kesti taxin saamisessa! Olin puol 8 kotona vasta... :D ihanaa uutta vuotta sulle silja! <3

4. tammikuuta 2013 klo 20.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on ihana blogi! =) tää nyt ei oikein liity mitenkää sun postaukseen mut sähä oot ollu ziperallilla töissä kampissa? :) nii aattelin että tiiäkköhä mitään miten niitten verkkokauppaan voi palauttaa ziperallin? =)pitääkö itte maksaa postikulut? kiitos jos pystyt auttamaan! :) hyvät uudet vuodet <3

5. tammikuuta 2013 klo 13.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan sulla menee suihkussa aikaa?

5. tammikuuta 2013 klo 17.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja...Tietääkseni palautteen laittaminen ei ole tähän kiellettyä? Ja JOKAISEN, joka ryhtyy pitämään blogia kuuluu olla tarpeeksi "kypsä" ottaakseen myös kritiikkiä vastaan! Ja toisekseen en tosiaankaan ymmärrä teitä ihmisiä, jotka puolustatte täällä siljaa, aivan kuin olisitte ylimmät ystävykset! Ja vielä kolmannekseen..Kenenkään ei tarvitse loukkaantua tästä kommentista, mutta se on karu totuus..Kannattaa varmaankin harkita bloggaamisen lopettamista, jos sinua kiinnostaa vain kehumiset ja positiivinen palaute..Grow up little slut..I think you are disgusting and selfish slut..:( Sorry but it's how i see you..But happy new year 2013! Ja kaikkille vielä lopuksi infona: EN TODELLAKAAN ole kateellinen Siljasta..Mielestäni hän on TODELLA vanhan näköinen ikäisekseen, ja se ei mielestäni ole ihailtavaa..Tarkoitan sillä sitä, että hänen kasvonsa ovet jotenkin..yök..Voin vain kuvitella minkä näköinen Silja on 40vuotiaana...LOL...:DDD Ja todellakin vielä tiedoks, että jos on outoa kun anonyymi tulee tälläistä tänne kirjoittamaan, syy voisi olla siinä, että en omista kyseiseen paikkaan tunnuksia, eikä minulle ole niille tarvettakaan!

5. tammikuuta 2013 klo 19.09  
Blogger Nanna kirjoitti...

kuvista päätellen teille oli tosi onnistunu uuden vuoden alotus :-)

5. tammikuuta 2013 klo 19.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä sun poikaystävä on tehnyt sen hiuksille? Eiks sil ollu vasta platinat? Noi näyttää suhkot luonnollisilta joten hiusvärillä ei oo varmaan saanut? Mut värinpoistosta tulee kyl keltanen jos platinasta??

6. tammikuuta 2013 klo 0.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kirjotin kaikkee kivaa sulle mut vahingos painoin väärää nappii nii pyyhki kaiken :( mut älä välitä noista ilkeistä anoista ja jatka samaan malliin tän blogis kanssa :) yks parhaista blogeista mitä luen! kaikkee hyvää sulle&jyrille <3

6. tammikuuta 2013 klo 2.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko kuvan ystävilläsi blogeja? :)

6. tammikuuta 2013 klo 8.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko päätetty jo jatkuuko ne teidän työt? :)

6. tammikuuta 2013 klo 16.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi olet noin KAUNIS !? oon kade.
Ootko ajatellut mallin uraa ?

6. tammikuuta 2013 klo 17.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot aivan täydellinen! (: oon kateellinen sulle ku oot noin kaunis ja vaikutat niin ihanalta luonteelta ! muutes kuinka pitkä sää oot? :D

6. tammikuuta 2013 klo 18.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Käyttäisitkö tota koruu jos se ei oiskaa maksanu mansikoit ja siin lukis tarjoustalo

6. tammikuuta 2013 klo 18.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä palautteellaki on rajansa.. ja en tajua miten jollain on tarvetta tulla haukkumaan toista vaikka se oiski oma mielipide:D miten ihmeessä se jos on ikäistään vanhemman näkönen vaikuttaa siihen minkä näköne on 40 vuotiaana? pliis..... mut joo silja oot ihan huippu tyyppi tän blogin perusteella ja älyttömän kaunis<3

6. tammikuuta 2013 klo 22.06  
Blogger nea kirjoitti...

Näytät itekki olevan ano

6. tammikuuta 2013 klo 22.08  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Siis luenko mä oikein??????? Huomaa että ton ensimmäisen kommentin kirjoittaja on erittäin jälkeenjäänyt ja ei todellakaan itse kirjoita blogia.

Se ei ole millään asteikoilla kritiikkkiä/palautetta, jos mulle kommentoidaan että mun poikaystävä on tymä kun hän seurustelee mun kanssa?:D Eikä mun tarvitse sellaista sietääkkään, tollaset lauseet tulee kateellisten ihmisten suusta. Kritiikkiä/palautetta ei myöskään ole kirjoittamasi: "Grow up little slut..I think you are disgusting and selfish slut..:( ". Kommentistasi paistaa läpi että sulla itselläsi taitaa olla vähän pissaa päässä ja luulet itsestäsi HIUKAN liikoja :)

Kiritiikki on palautetta josta ihminen voi oppia jotain, toisen pystyyn haukkuminen ei ole sellaista.

Sulla ei ole pokkaa kirjoittaa omalla naamallasi, tunnusten tekeminen vie minuutin. :) Ja turha väittää ettei sulla ole tarvetta tehdä niitä koska et ikinä kommentoi, sillä noita sun "stupid slut" kommentteja on tullut ennenkin ;) Meeppäs himaan kasvamaan pikku tyttö.

6. tammikuuta 2013 klo 22.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

missä päin oot käyny kymppiluokan ja minne menit opiskelemaan sen jälkeen ? :) oot ehdottomasti yks kauneimmista ihmisistä!

6. tammikuuta 2013 klo 22.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sitäpaitsi kommentin jättämiseen omalla nimellä et tarvitse tunnuksia terveisin elisa :)

6. tammikuuta 2013 klo 22.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikänen Jyri on?

6. tammikuuta 2013 klo 23.03  
Blogger Hanna kirjoitti...

vittu mikä idiootti sä olet XD katkeruutta havaittavissa :)
eihä se sillo ees ois sama koru :D

6. tammikuuta 2013 klo 23.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

veikkaan et kukaa ei käyttäis koruu mis lukee tarjoustalo?! :D:D

6. tammikuuta 2013 klo 23.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nii oon, koska en osaa tehää ees tommosta mikä sulla on ^ :D ja en oo ilkee ano joten iha sama se on kirjotanko anonyymina vai nimelllä :)

6. tammikuuta 2013 klo 23.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

silja, sä jätät julkasematta tosi monta vähänkään negatiivis-sävytteistä kommenttia. voitko nyt vaan myöntää sen.. vittu terveisin sanna :D

6. tammikuuta 2013 klo 23.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heh heh, jatkuukse sun myymäläpäälikön ura?=D

6. tammikuuta 2013 klo 23.31  
Blogger Maiju-n kirjoitti...

Miksi te ihmiset ootte noin ilkeitä ? Mitä Silja on teille tehnyt ? Jos ette tykkää blogista älkää lukeko. Miten teitä hyödyttää haukkua toisia ihmisiä, tuleeko siitä muka hyvä olo !

7. tammikuuta 2013 klo 0.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Silja, you're beautiful just the way you r!

7. tammikuuta 2013 klo 9.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suomihan on kateellisten luvattu maa. Ihmiset, jotka Siljaa mollaa ovat joko yksinkertaisesti vaan kateellisia hänelle tai sitten tuntevat hänet ja ovat syystä tai toisesta suuttuneita hänelle. Hankkikaa oma elämä ettei tarvi "kurkistella" ja haukkua blogien pitäjiä tai kehitelkää oma "parempi" blogi ja olkaa valmiita ottamaan vastaan kaikki hyvä ja paha "kritiikki". Mutta tottahan se on, että blogin pitäjänä olet vapaata riistaa, koska kerrot elämästäsi ja asioistasi julkisesti. Jos saat positiivista palautetta paljon, se herättää kateutta ja kun taas tulee negatiivista, nousee kova haloo ja siihenkin pitäisi osata vastata järkevästi, jos yleensä kannattaa vastata ollenkaan. Ilmeisesti voit itse julkaista haluamasi palautteet eli kannattaako niitä julkaista ihan kaikkea tai niinkään paljoa tyyliin "oot ollu taas nättinä". Näkeehän sen tyhmätkin, että olet kaunis tyttö. Tervettä harkintaa hommaan ja tsemppiä jatkossa Silja!

7. tammikuuta 2013 klo 9.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hohhoi, laita sitte sun nimi sun kommentin perään jos sulla "ei ole tarvetta" tunnuksiin tänne, idiootti. Olis mukava nähdä miltä sun oma turpas näyttää. Rakkain terveisin Hanna Kovero <3

7. tammikuuta 2013 klo 14.20  
Blogger Janna Aleksandra kirjoitti...

Onks tolla keskimmäisellä neidolla blogia? :)

7. tammikuuta 2013 klo 14.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voiko Jyri tehdä oman blogin?

7. tammikuuta 2013 klo 14.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nykyään käsite "kritiikki" ja "palaute" on yhtä häilyviä kun sana "huora". Niitä käytetään, vaikka todellisuudessa merkitystä ei tiedetä. Oikeaa kritiikkiä on ehkä negatiivisen sävyinen, mutta asiallinen, joka kerrotaan niin, että kritiikin kohde voisi jopa ottaa sen vastaan, ymmärtää kritiikin syyn ja oppia siitä todellakin jotain. Jos Siljalle, tai kelle tahansa muulle bloggaajalle, tullaan kommentoimaan, ettei osaa ottaa "kritiikkiä" vastaan, niin voi hetken pienessä mielessänsä miettiä, oliko se oikeasti sitä.
Jos puhutaan kritiikkinä sellaista, jossa käytetään halveeraavia ilmaisuja kuten "Grow up little slut...", niin ei se sitä ole. Asia pitäisi pystyä ilmaisemaan ilman haukkumasanoja ja toisen alaspainamista. Jos todella joku on oikeasti sitä mieltä, että ei voi sietää Siljaa tai hänen ulkonäköään tuntematta tätä henkilökohtaisesti, onko se ylipäätään pakko kertoa? Ja jos on, eikö sitä voi sano kauniimmin? Miettikää omalle kohdalle.

Itse en sanoisi ihannoivani Siljaa, on toki nätti tyttö ja kypsän näköinen ikäisekseen, mutta en ole koskaan edes tavannut. Kommenttiani ei voi laittaa nimen omaan Siljan puolustelun piikkiin, koska puhun yleisesti siitä, kuinka röyhkeästi ihmiset kommentoivat. Se on hienoa nähdä kommentteja, joissa kritisoidaan omalla nimellä. Uskalletaan seistä omien sanojen takana, eikä haukuta ihan vain huvin vuoksi ja ajan kuluksi.
Se, että jos bloggaaja vastaa todella ilkeään "kritiikkiin" sarkastisesti ja/tai vittumaiseen sävyyn, voi miettiä onko siihen oikeasti syytä vai onko se todella sitä, ettei osaa ottaa palautetta vastaan. Mulla ja varmasti monella muullakin alkaa kypsyä hermot lapsellisiin ja alentamiseen yrittäviin kommentteihin, vaikka itse en blogia kirjoitakaan.

Olen todellakin sitä mieltä, että jos kommentit menevät oikeasti asiattomuuksiin, on bloggaajalla oikeus päättää, mitä julkaisee ja mitä ei. Niin koskien kommentteja, että omia julkaisujaan.
Ja miksi haukkua blogiin itse blogia kirjoittavan kavereita, läheisiä tai ketä tahansa muuta? Jos on ongelma esimerkiksi Siljan kaverin tai poikaystävän kanssa, miksi ei kertoa asiaansa hänelle itselleen, vaan siitä pitää tulla vinkumaan Siljan blogiin? Miettikää.

7. tammikuuta 2013 klo 15.27  
Blogger Emmi kirjoitti...

Tarjoustalo :Ddddd nyt kyllä naurattaa!

7. tammikuuta 2013 klo 16.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi on googlen sähköposti eli gmail, ja jos on toi google tili nii ei oo mikää pakko pitää blogii ymym.

7. tammikuuta 2013 klo 16.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot silja tosi kaunis! sopisit hyvin malliks :) ja sun kasvonpiirteet on ihanat ja hiukset ja kroppa ja silmät, huulet ja kaikki<3 oot ihanan luonnollinen <3 ja tää ei oo mitää mielistelyy vaa kaikki on oikeest totta! :) ja vaikutat muutenki mukavalt noitten sun videopostausten perusteel ja videolla vielä nätimmältä näytät! ;)

7. tammikuuta 2013 klo 16.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Varmaa tarkotti toi ano et se o guess et kelpaaks muu ku ylihinnotellut jois maksaa se et siin lukee guess eikä jotai muuta ? Tai sit en tiiä mut aika järkevält näyttäis tarjoustalo kaulapannas :-DD

7. tammikuuta 2013 klo 17.51  
Blogger Nilde kirjoitti...

En kestä XDDDD En usko et kukaan käyttäis koruu jossa lukis tarjoustalo :DDD

7. tammikuuta 2013 klo 17.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siljaaa :DD taas jätit julkaisematta kommentin jossa en kyllä sinua millään tavalla haukkunut, kehottaisin vain jo myöntämään että karsit kommentteja )liekkö jotta vaikuttaisit aina vain jumaloidummalta :D)

7. tammikuuta 2013 klo 19.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

XDDD

7. tammikuuta 2013 klo 21.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tottakaii<3<<3<3<3< kaikilla on blogyyy!

7. tammikuuta 2013 klo 21.09  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

ei ole :(

7. tammikuuta 2013 klo 22.25  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

En julkassu sun kommenttia aikaisemmin, sillä halusin keretä vastaamaan siihen heti!:)
Julkaisen aina negatiivisetkin kommentit, mutta välillä jossain kommenteissa voi olla sellaista sisältöä, mitä en vaan yksinkertaisesti halua esim. sukulaisteni ja perheeni tietoon. Mulla on aina joku henk. koht. syy jos en jotain kommenttia julkaise. Se ei välttämättä ole kommentoijalle iso juttu, mutta mulle voi olla. En myöskään julkaise kommentteja jossa haukutaan ystäviäni, poikaystävääni tai perhettäni. :)

7. tammikuuta 2013 klo 22.29  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

perillä :D Mutta kuten kuvista varmaan huomaa eipä mulla mitään kauheita bilemeikkejä ollu xD

7. tammikuuta 2013 klo 22.30  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Natalialla (vaaleatukkainen misu) on Natalia Oona niminen blogi :)

7. tammikuuta 2013 klo 22.31  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Oon leikannu sen hiukset niin ne värjätyt leikkaantu pois xD

7. tammikuuta 2013 klo 22.32  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Miten joku jaksaa valittaa siitä paljonko käytän rahaa koruihin tms.? Ensinnäkin toi Guessin kaulakoru on LAHJA jonka ostoon mä en itse ole millään tavalla vaikuttanut. Suurin osa mun koruista (ei koske kelloja) on halpiskaupoista kuten h&m ja ginatricot, mutta surullinen fakta on se ettei ne kestä käytössä läheskään yhtä pitkään. Miksi ei voisi siis kerralla panostaa vähän laadukkaampiin tuotteisiin, kun että ostaisi joka kuukausi uusia juttuja? Ja ei, en helvetissä käyttäisi korua jossa lukisi tarjoustalo. :)

7. tammikuuta 2013 klo 22.37  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

aww<3

7. tammikuuta 2013 klo 22.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

luin sun vanhoja postauksia ja oot muuttunu HUIMASTI mut ehkä vähän huonompaan suuntaan..vanhoista postauksista sai sellasen kuvan et oot sellanen rento hullutteleva rokki mimmi..nyt taas vaikutat enemmänkin sellaselta pintaliitäjältä? en osaa selittää mitä tarkotan enkä nyt siis tarkota sitä että oisit nykyään joku ihan kauhea mutta paljon erilaisempi..esim sun tyttöystävän haku postaus oli jotenki huvittava kun miettii sun nykystä jätkääs joka vaikuttaa aika ulkonäkökriittiseltä ja ehk vähän homomaiselta :D näissä jutuissa ei oo siis mitään pahaa kuhan pisti vaan mietityttämään :) ootko omasta mielestäs muttunu paljon vai vieläkö sanoisit ittees samanlaiseks tyypiks? Mun mielestä sä oot paljon coolimpi sellasena vähän rokahtavana "bad girl" mimminä kun sellasena perus pissiksenä..Mutten tunne sua joten en ala arvostelemaan kuhan sanoin mielipiteeni..Ihanalta tytöltä vaikutat edelleenkin :) hyvää jatkoa!

8. tammikuuta 2013 klo 3.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Etkö käy enää koulua? :o

8. tammikuuta 2013 klo 15.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon luullu et oot ainaki 22v... :D:DD

8. tammikuuta 2013 klo 15.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen laittamassa teippi/sinetti piddennykset. Voisitko suositella jotain :)? Kiitos jos jaksat vastata!

8. tammikuuta 2013 klo 16.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aloin lukee sun blogias vasta ja on kyllä ihana blogi :) vaikutat tosi positiiviselta ja iloselta ihmiseltä :) oot kyllä tosi kaunis!! :) halusin vaan kysyä minkä ikänen oot? tätä ollaan varmaan kysytty monta kertaa muttaaaa.... :D

8. tammikuuta 2013 klo 16.18  
Anonymous Iina-Lotta kirjoitti...

Millon tulee uus postaus ? Oot tosi nätti.

8. tammikuuta 2013 klo 16.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Etköhä kuule siit tällki jo joka postaukses

8. tammikuuta 2013 klo 18.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et julkase kommenttia, missä sulta kysytään kysymys, joka ei MILLÄÄN tavalla ollut negatiivinen!!! Olen kaksi kertaa laittanut kysymyksen että millä olet muokannut kuvasi siinä instagram-postauksessa?? En vaan voi ymmärtää mitä negatiivista/perhettäsi koskevaa siinä on..kun et sen takia sitä voi julkaista!

8. tammikuuta 2013 klo 18.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en tiiä pitäskö itkeä vai nauraa kun lukee noita tiettyjä anonyymien kommentteja, hei ihan oikeesti minkä ikäsii pentui siellä kirjottelee xDDD huhhuh

8. tammikuuta 2013 klo 19.04  
Blogger karina kirjoitti...

Oot tosi kaunis ! ja noi jotka haukkuu on vaa kateellisia sulle ...Sellasii nyky ihmiset on ,et js on kateellisii ni heti ruvetaa haukkumaa et "hyi ku ruma vanhuks epäkypsä joka ei kestä kritiikkii " säälittäväää -.- ja Siljahan itse päättää mitkä kommentit hän julkaisee ja mitkä ei.

8. tammikuuta 2013 klo 19.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tätä mä just tarkoitin ensimmäisellä kommentillani..jos tähän blogiiin kertooo oman mielipiteensä heti hirvee lauma kiteseviä teinejä ruikuttamassa..jotain rajaa..ja nyt on kyllä tosiiiankin pakko sanoa että oli ensimmäinen kommentti minkä olen mihinkään blogiin edes kommentoinut tai ylipäätänsä mitä nyt tätä blogia selailin silloin ekaa kertaa" tosiaankin muillakin voi olla sinulle negatiivista sanottavaaa kuin minulla! mua tosiaanki vituttaa tälläset pikkuteinit jotka elää "prinsessaelämääsä" ilman minkäänlaisia vastatuulia..en tarkoita pahalla mutta kerroin vain mielipiteeni! anteeeksi:(tiedän kyllä että blogin lukemisen perusteella ei ihmistä tunne ja sen takia haluankin painottaa että BLOGISTA LUKEMISENI PERUSTEELLA OLEN SAANUT SINUSTA SEN KUVAN!:(mutta luulen että olet aivan normaaali ja mukava jos sinut tuntisi!!:) toivottavasti et loukkaantunut pahasti sillä se ei todellakaan ollut tarkoitukseni!:(tuhannet pahoittelut aiemman kommenttini järkyttävästä tekstistä..:( ja näin loppuun pakko sanoa et ois tosi kiva tietää miten meikkaat nenäs, se on hirveen nätti..:)<<--pakko myöntää!!+todella hyvää uuttavuotta 2013 ja anteeksi,kaduttaa aiempi kommenttini..:( se oli ensimmäinen vaikutelmani..:/ terv. meri 22v tampereelta

8. tammikuuta 2013 klo 23.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos sua ällöttää tai vihaat ylikaiken siljaa, niin miksi helvetissä sä edes vaivaudut kirjoittamaan tänne blogiin mitään? Perusta vaikka "Silja on oksettava" -yhteisö tai blogi ja puhu siellä paskaa niin paljon ku sielu sietää. Niin sit kaikki välttyy ongelmilta.

9. tammikuuta 2013 klo 14.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anteeks hirveesti, mutta en tosiaankaan voi vihata ihmistä jota en ole koskaan tavannut. ja lisäksi en kyllä missään nimessä menisi perustamaan tuollaista, koska se ei olisi mitenkään reilua ketään kohtaan..ja ihan pakko kyl kysyy edelliseltä anolta, että minkälaisia ongelmia sinä sitten sait kyseisestä kommentista? luulisin, että en kommentoinut sinun blogiisi? Mutta anteeks Silja vielä tosi paljon, sillä en tosiaankaan halunnut aiheuttaa sulle mitään pahaa, mutta kerroin vain mielipiteeni..Okay no tosiaan noi nimitykset oli liioteltua..:/ sori...t.Meri

9. tammikuuta 2013 klo 16.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

et sit halua vastata asialliseen kysymykseen vai?

9. tammikuuta 2013 klo 19.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miks helvetissä kaikki heti olettaa et pitää olla kateellinen.. ja missä pilvilinnoissa sä elät?? NYKY IHMISET voi sanoa asioita ihan silkasta ilkeydestä tai mikä hullumpaa, jos ne oikeesti on sitä mieltä et silja ei oo hypehype kaunis ;OOOO pysäyttäkää painokoneet!! jonkun mielestä silja ei olekkaan uskomattoman kaunis!! IIIKS!!!

9. tammikuuta 2013 klo 19.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itke ihmeessä

9. tammikuuta 2013 klo 19.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^kenties mahdollista! eikä se tosiaankaan maailmanloppu ole..varsinkaan blogin lukijoille joita kommentit eivät koske ollenkaan..

9. tammikuuta 2013 klo 23.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää kysymys loukkaa varmaan jyrdeeh :/

10. tammikuuta 2013 klo 11.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no varmasti loukkaa :DDDD

10. tammikuuta 2013 klo 20.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kannattaskoha sun joka tän''keskustelun'' aloitit nii pitää iha oikeesti suus kii :D toi on niin säälittäväää.. tiedoks vaan et tosta mitä sanoit nii silja vois tehä poliisille rikosilmotuksen. olishan se aika hupaisaa ku sit sieltä paljastuiski semmone 14 vuotias teinityttö jolla on piiiikkusen alhane itsetunto :D siin on sitte vähä äiskälle ja iskälle selittelemistä ;)

10. tammikuuta 2013 klo 21.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eiköhän tää riitä jo..etänne tulee siljalle paljon muutenkin ilkeää kommenttia lukemiseni perusteella joten miksi takertua pikkupentujen katkeraan sepitelyyn?:D naurattaa lähinnä toi ekan kommentin kirjoittaja..XD mutta joo antaa pikkupentujen olla kateellisia, eivätköhän hekin huomaa pian kuinka yksin tuollaiset katkerat pikkutytöt jäävät;) ja en todellakaan usko et ekan kommentin kirjottaja tasan tarkoitti mitä sanoi:D tekstin perusteella nimenomaan 13v pikkutyttö joten antaa neitien kirjoitella paskaa, kun eivät kuitenkaan sitä tarkoita..ja turha tuollaisista paskanjauhamisesta on välittää!:D silja tiedät varmaan itsekkin että varmaan olet monen tytön idoli ja voisi kuvitella että jopa myös ensimmäisen kommentin kirjoittaneen "22vuotiaan"..:D Mutta jatkossa kaikille tiedoksi että ei kannata kirjoittaa ilkeitä kommentteja jos sitä ei tarkoita, ja ensimmäinenkään ei varmaan tarkoittanut..

11. tammikuuta 2013 klo 19.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^totta! kyseinen ensimmäinen kommentoijja näyttää tosiaan katuvan kommenttiaan kun monta kertaa anteeeks pyytäny siljalta XD luulen että hän on vain nuori kateellinen neitonen jolla on nimenomaan pissi noussu päähän..XD silja: luuulen että hän on loppujen lopuksi vasta nuori tyttö joka on kateellinen sinusta:D vaikutat erittäin kypsältä ihmiseltä koska osaat todellakin ottaa noinkin hirveän kommmentin noin kypsästi!:)loistavaaa silja!:) ja oot älyttömän nätti!!!<33

11. tammikuuta 2013 klo 22.37  
Blogger Em kirjoitti...

Herrajestas mitä draamaa naiset saa aikaan :) Do yo thang! Kiva blogi :)

8. helmikuuta 2013 klo 13.05  
Blogger Em kirjoitti...

Herrajestas mitä draamaa naiset saa aikaan :) Do yo thang! Kiva blogi :)

8. helmikuuta 2013 klo 13.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu