Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Testissä uusi itseruskettava!

torstai 15. marraskuuta 2012

Testissä uusi itseruskettava!

 Heippa kaikki! :) Sain Thebos.fi nettikaupalta testiin St. Morizin itseruskettavaa. Tätä on myynnissä pariakin eri koostumusta, mutta mä en oo itse ikinä aikaisemmin käyttänyt vaahtoa! Olin siis aivan innoissani että pääsin testaamaan tätä! Itseruskettava on Thebosilla nyt alennuksessa, ja sillä on hintaa vain 9,90€ ;)
 Sävynä mulla on medium. Lueskelin parista muusta blogista kokemuksia, ja yhdessä blogissa kerrottiin tän olevan jopa tummempaa kuin dark, ja että siitä tuleva rusketus olis vähän "likasemman" väristä.
 Sain itseruskettavan mukana myöskin kintaan jolla tota kannattaa levittää. Ja tosiaan jos kiinnostaa hankkia kyseistä ir:ää, suosittelen ehdottomasti ostamaan myös ton levityskintaan! Vaikka väri onkin erittäin helppo levittää valmiiksi tumman värinsä ansiosta, se kuivuu todella nopeasti ja jättää siksi helposti rumia rajoja ja läiskiä. :/

 Tässä näette vielä kuvan koostumuksesta, eli ihan tollasta vaahto-höttöä :D Ihanaa! Paljon mukavampi levittää kuin joku tahmea rasva! 
Niin ja hajukin on vähän parempi kuin joissain ruskettavissa tuotteissa. Aluksi ei oikeastaan tuoksu millekkään, ja kun on ollut hetken iholla, alkaa vähän hiipiä nenään normaali itseruskettavan haju, ei kuitenkaan mikään ihan kamala sellainen! :)
Testailin tota tuotetta jo eilen, joten valitettavasti mun on myönnettävä että jo tossa "ennen"-kuvassa mulla on itseruskettavaa. Tänään päätin laittaa vielä toisen kerroksen, eli huomenna oon varmaankin aaika ruskea :D "Jälkeen"-kuva on siis otettu heti laittamisen jälkeen, josta rusketus tummuu vielä aavistuksen. :) 
Teen teille vielä myöhemmin postauksen siitä kuinka kauan tämä pysyy iholla, ja lähteekö kuoriutumaan yhtä rumasti kuin monet muut itseruskettavat! Tähän asti olen kyllä erittäin positiivisesti yllättynyt, ja tyytyväinen sillä rusketus on aidon värinen, eikä oranssi. Tää on myöskin eka itseruskettava kahteen vuoteen, sillä mulla meni sillon totaallisesti hermot itseruskettaviin, enkä oo sen jälkeen niitä käyttänyt!

Onko teillä kokemuksia tän sarjan tuotteista? Mitä pidätte? :P

With love, Silja

Tunnisteet: , ,

60 kommenttia:

Blogger KK kirjoitti...

lähtee tosi nopee pois :( mut hyvää se just että tulos näkyy heti ja helppo laittaa

15. marraskuuta 2012 klo 23.01  
Blogger marias☆ kirjoitti...

kaveri osti tota seppäläst joskus kesällä ja kehu tota hyväks, miinuksena oli just se, et kuivuu tosi nopeesti eli paljaal kädel ei kannata levittää ja tuoksusta se ei sanonu mitään.
itellä on joku ihme itsa tuol, tasan kerran käyttäny ja must tuntuu et se kyl jää käyttämättä. just semmoi tyhmä rasva:(

15. marraskuuta 2012 klo 23.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aika tummalta näyttää..! näin talvea vasten, mut pääasia et ite oot tyytyväinen! kaunis oot!:)

15. marraskuuta 2012 klo 23.24  
Blogger Sasa kirjoitti...

Tota itseeuskettavaa saa myös seppälästä ja se maksaa vissiin 7e :) itekki käytän tota ja tykkään paljon !

16. marraskuuta 2012 klo 0.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Seppälässä toi maksaa 6,95€.,

16. marraskuuta 2012 klo 0.31  
Blogger Linda Maria kirjoitti...

Mulla oli just tota samaa mut dark-versio... Oikeesti olin hämmästynyt kun olin saanut levitettyä sen nimittäin toi on kyl parhain mun kokeilemistani ir ikinä, tuli just noin paljon tummempi samoin kun sulla. Seuraavana aamuna suihkussa varmaan puolet huuhtoutui pois - mut rusketustakin jäi kuitenkin. Oispa vaan jääny sellaseks kun se oli heti laittamisen jälkeen! Muistaakseni toi ei edes jääny tahmeeks ja toi värikin on nimenomaan ruskea eikä oranssi. Ne loput väristä mitkä ekan suihkun jälkeen jäi jäljelle pysyi kauniina, kyllä se jonkun ajan päästä ns lähti kuoriutumaan kun en pitäny huolta rusketuksesta, täytyy tilata taas kun on tarjouksessakin ;D
Kiitos siis silja vinkistä! Tuleeko toi levityskinnas mukaan automaattisesti vai?
Tuuthan kertomaan myös että lähtikö sulla kauheesti suihkussa sitä väriä? Ku mietin et jos se ei sit yön aikana mulla vaan ehtinyt imeytyä kunnolla...

16. marraskuuta 2012 klo 2.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ostin itse juuri kyseisen sarjan spray-itseruskettavan ja tykkään ihan sikana! Ei oranssi rusketus vaan tosi luonnollisen näköinen ja ei haise yhtään pahalle. Se kuivuu myös tosi nopeesti, eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Ainut vaan, että pitää tosi tarkkaan ja nopeesti levittää.. Ja en voi käyttää tota myöskään arkena, koska tulee käytyä salilla ja toi lähti valumaan mun iholta hikoillessa! Hyihyi :D

16. marraskuuta 2012 klo 6.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanan ruskee oot! :D miten nopeesti tuo kuivuu ?

16. marraskuuta 2012 klo 7.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Väri on kyllä hyvä, mutta rusketus lähtee heti suihkussa pois.

16. marraskuuta 2012 klo 8.11  
Blogger moonas kirjoitti...

Itekki käytän tuota vaahtoa mielummin ku rasvaa (:

16. marraskuuta 2012 klo 8.45  
Blogger Shushu kirjoitti...

Meikä on käyttäny pari kertaa tota samaa itseruskettavaa, mut en vaa millää saanu levitettyy sitä tasaisesti et ois tullu tasainen rusketus. Kun en omista tollasta levitys juttuu, mut muuten olin kans samaa mieltä et erittäin kivanvärinen rusketus tulee.

http://vivalaprettydoes.blogspot.fi/

16. marraskuuta 2012 klo 9.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei pystyisitkö tekemää semmosen postauksen/videon jossa näkyy miten pistät sitä ? tai siis semmoiset "vaiheet" miten sä pistät tai miten sä suosittelet pistämään itserusketavaa ? :)

16. marraskuuta 2012 klo 10.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi on muuten tosi hyvää, mutta lähtee iholta ihan törkeän näköisenä :/

16. marraskuuta 2012 klo 10.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tulee liian ruskea ku laitat noita kerroksia :P

16. marraskuuta 2012 klo 10.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitotoitko myös kämmeniin? Näyttää vaan menneen niin hyvin tasaiseksi, kun usein noi itseruskettavat jää mulla ainakin käsiin tosi läikikkäiksi.. Entä laitoitko naamaan? :)

16. marraskuuta 2012 klo 10.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivannäkönen lopputulos, vaikka toi ruskeanamönjänä ei näytäkkään kovin houkuttelevalta.

16. marraskuuta 2012 klo 11.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi on ihan älyttömän hyvä itseruskettava! Seppälässätoi ei maksa ku 6,95e ja todellakin on hintansa väärti!
Rusketus lähtee joo nopeesti pois vaikka suihkussa mut se kuluu silleen siististi et ei sillee ärsyttävän läikikkäästi niinku yleensä kaikki muut! Suosittelen tota ihan kaikille ir ystäville :)

16. marraskuuta 2012 klo 11.56  
Blogger Mila kirjoitti...

Saitko ton levitettyä tasaisesti kasvoille? En tiedä johtuuko omasta ihosta vai mistä, mut mulla se näyttää naamassa aina tosi "kirjavalta" ja just likaselta :S

Muuten tykkään kans tosta tosi paljon!

16. marraskuuta 2012 klo 12.20  
Blogger Hautsi kirjoitti...

Tuo vaahto on kyllä parasta. :) Itse kokeilin sitä sprayta myös ja vihasin sitä... se jopa jotenki räjähti/vuosi mun laatikossa ja mulla oli jokapaikka täynnä sitä. meni valkoinen korikin pilalle. :(
Mutta tota vaahtoa kannatan, ihanaa ku se on heti kuivunu eikä tarvi ootella! :)

16. marraskuuta 2012 klo 12.28  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Teen niin että laitan tota illalla ja käyn aamulla suihkussa niin se väri vähän haalistuu ja tasottuu :) Ei oo liian tumma mun mielestä!

16. marraskuuta 2012 klo 13.04  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Se ei tuu mukana, muttei mun muistaakseni ollut mitenkään kallis! Mulla ei oo mitenkään paljon lähteny väri suihkussa. Siitä on vaan tullu tasasempi ja vähän kauniimman värinen! :) Luin jostain blogista ettei kannata käydä suihkussa seuraavaan seitsemään tuntiin levityksestä!

16. marraskuuta 2012 klo 13.07  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Haha :D

16. marraskuuta 2012 klo 13.08  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Se kuivuu aika nopeesti, mut seuraavat pari tuntia on toooosi herkkä vedelle. Laitoin eilen illalla sitä, ja puolentoista tunnin päästä menin pesemään hampaita, ni lens vesipisara käteen, ja jäi kauhee valkonen läikkä :D

16. marraskuuta 2012 klo 13.09  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Joo en ees lähteny kokeilemaan ilman kinnasta, koska luin et se on ihan ehdoton =(

16. marraskuuta 2012 klo 13.10  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Aijaa :o Luin ettei lähtis kuoriutumaan silleen rumasti ku jotkut!

16. marraskuuta 2012 klo 13.11  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Haha no laitan itseruskettavaa ylensä alasti, et ei ehkä videomatskuu :D

16. marraskuuta 2012 klo 13.11  
Blogger Anniina kirjoitti...

Mulla on just toi sama vaahto, mutta darkkina. Musta tuntuu, että se dark on oliivin sävyselle iholle (ei siis mulle), koska se on kyllä aivan eri väristä kun tuo ja sillä tulee tavallaan vähän likasen sävynen rusketus. Tai itseasiassa se vaahto tekee likasen väriseks. Laitan aina illalla silleen, että aamulla voin käydä suihkussa pesemässä ylimääräset pois :D Sen jälkeen on tosi kaunis rusketus kyllä :)

16. marraskuuta 2012 klo 13.12  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Laitoin joo käsiin ja naamaan, mutta tein niin että levitin ensin käsivarsiin, ja ku tossa hanskassa ei ollu enää mitenkään näkyvästi tota vaahtoa, niin "taputtelin" sitä kämmeniin ja naamaan. Eli niihin ei tullut ihan yhtä tummaa väriä kun muualle, muttei jäänyt rajojakaan! :) Toivottavasti ymmärsit :D:D

16. marraskuuta 2012 klo 13.14  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Aijaa :D Paljon kivampi levittää kun rasvaa! Ja koska toi on valmiiks ruskeeta, näät heti iholta mistä kohdista puuttuu, ja pystyt ennalta ehkäsemään rajat! :)

16. marraskuuta 2012 klo 13.15  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Sain laitettua! Jos sulla on ihossa kuivia kohtia, haavoja tai jotain epäpuhtauksia, kannattaa rasvata ne perusrasvalla hyvin ennen ir:ää! Koska se rusketus imeytyy koviten kuiviin kohtiin! :( Muutenkin kannattaa rasvata hyvin koko vartalo ennen laittoa!

16. marraskuuta 2012 klo 13.17  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Mustakin jotenki tuntuu ettei spray ehkä olis ihan mun juttu :D Paitsi se Garnierin yks spray on tosi hyvää!

16. marraskuuta 2012 klo 13.18  
Blogger eerika kirjoitti...

Tota saa seppälästä joku 6.95€ ja toi on hyvää vaahtona ja spraynä! Ja mun mielest se on just hyvän väristä eikä simmosta oranssia mikä on tullu kaikista muista MITÖ oon käyttänyt, ja kilpatanssijana niitä on paljon ;D

16. marraskuuta 2012 klo 13.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miks sanoit et toi on eka itseruskettava kahtee vuotee vaik sul oli aikasemmin jo?:D mut kiva rusketus!

16. marraskuuta 2012 klo 13.59  
Blogger Candy Rautiainen kirjoitti...

Tosta tuotteesta sitä sprayta ei kannata käyttää ellei halua että koko kylppäri on ihan oranssinruskea ja kämmenet ja jalkapohjat ! Toi vaahto on paljon kannattavampi :)

16. marraskuuta 2012 klo 15.36  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

"Testailin tota tuotetta jo eilen, joten valitettavasti mun on myönnettävä että jo tossa "ennen"-kuvassa mulla on itseruskettavaa." :DD

16. marraskuuta 2012 klo 17.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eks tota saa myös seppälästä ?

Leviäisköhän toi hyvin naamaan?

16. marraskuuta 2012 klo 17.42  
Blogger Maiju-n kirjoitti...

Tota saa Seppälästä ja maksaa alle 7 €.

16. marraskuuta 2012 klo 18.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tarttuuks se vaateisiin tai lakanoihin yms. iholta?

16. marraskuuta 2012 klo 20.56  
Blogger Sarianna_H kirjoitti...

Vielä miljoona kertaa parempi tuote on http://linnunradanlapsi.blogspot.fi/2012/11/vitaliberata.html eikä sitä tarvitse levittää kuin yhden kerran viikossa ja rusketus tulee heti näkyviin , eikä jätä tahmaiseksi , eikä sotkeennu lakanat *vink vink* ;)

16. marraskuuta 2012 klo 21.23  
Blogger jenni kirjoitti...

Oon kans meinannu tilata tota mut en oo uskaltanu :// mut enköhän uskalla nyt täs joku päivä ostaa ku oon lukenu muualtaki ku sun blogist et ois hyvää :) ja sait must uuden lukijan, tykästyin sun blogii tosi paljon :))

16. marraskuuta 2012 klo 22.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei näyttää ihan että sulla olis oikeen hauis kasvanu? vai käytkö vielä salilla?:) olis kiva jos tekisit joskus salipostauksen, ihan vaan että missä käyt, kuinka useen ja millanen saliohjelma sulla on:)

-R

16. marraskuuta 2012 klo 23.36  
Blogger Hautsi kirjoitti...

Jooh ja lorealilla on hyvä spray ku ne on hienojakosii... tosta lentelee sellasia pisaroita ja se pitää käsin levittää. :D kannattaa näis pysyy vaahdossa. :)

17. marraskuuta 2012 klo 0.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä teet sun iholle ennen ku alat laittaa ir? Ku oon jostain kuullut et kannattais käydä suihkussa ja kuorii siellä iho ennen laittoo, miten sä teet? =)

17. marraskuuta 2012 klo 12.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jos laitoit koko vartaloon tota nii mitä luulet kestääkö tollanen purkki kuinka kauan? :)

17. marraskuuta 2012 klo 14.58  
Blogger Hemli kirjoitti...

http://www.bubbleroom.fi/fi/uutuudet/naiset/sisters-point/minimekot/odin-dress-black-silver

hihii tästä tuli vähän mieleen sinä!

17. marraskuuta 2012 klo 16.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itseäni kans ärsyttää se, että itseruskettavat lähtevät sieltä sun täältä ja sillon iho näyttää likaselta. rakastan itseruskettavia mutta en kans oo ny käyttänyt niitä kun se lähtee niin helposti jne. :( mutta odotan innolla että mitä mieltä olet tästä itseruskettavasta!

18. marraskuuta 2012 klo 13.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää oli tosi kiva postaus! :) Kiitos <3

18. marraskuuta 2012 klo 18.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pistätkö sitä ir vaan niinku käsiin ja jalkoihin ?

18. marraskuuta 2012 klo 21.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitatko tota kainaloihin ?:D

19. marraskuuta 2012 klo 17.25  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Kai sä näät tosta kuvastakin :D? Tottakai laitan kainaloihinkin, muutenhan sinne jäis vaaleet läiskät?

19. marraskuuta 2012 klo 18.40  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

en, koko kroppaan!

19. marraskuuta 2012 klo 18.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

XDDDDD

19. marraskuuta 2012 klo 21.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tällänen kysymys et voiko niiku normaali itseruskettavaa laittaa naama vai pitääks sen olla sellasta naamalle tarkotettua ? :P

20. marraskuuta 2012 klo 14.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten saat laitettua sitä koko kroppaan esim selkään ? ja eikö se mee läikikkääks ku ei ehi levittää nii nopeeesti joka puolelle ?

20. marraskuuta 2012 klo 14.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten saat sitte selkään sitä jos pistät koko kroppaan ? :D

20. marraskuuta 2012 klo 14.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onkohan nuo Seppälän tökötit terveelliseksi testattuja?

20. marraskuuta 2012 klo 20.21  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Ei toi ole mintään seppälän omaa itseruskettavaa... Mutta eiköhän kaikki suomen kaupoissa myytävät tuotteet oo enemmän tai vähemmän testattuja! Toi St.Moriz on btw joku beauty awardin 2011 voittaja!

20. marraskuuta 2012 klo 22.14  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Voi käyttää, mutta mulle ainakin tulee niistä rasvoista ylensä finnejä.. :( Tietysti kasvoille tarkotetut on herkälle iholle parempia!

20. marraskuuta 2012 klo 22.17  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Saan vaan :) Ehkä mun kädet taipuu niin paljon :D :)

20. marraskuuta 2012 klo 22.18  
Blogger Tiia Emilia kirjoitti...

moi! Oon nyt lukenu varmasti yli 30 blogista et tää o tosi hyvä! pysyyks se siis noin kauniin värisen ku se sul nois kuvis on?(:

1. heinäkuuta 2013 klo 1.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu