Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Another day, another drama!

maanantai 29. lokakuuta 2012

Another day, another drama!

Sillon kun aloitin mun blogin kirjoittamisen pari vuotta taakse päin, ajattelin että haluun lähinnä kirjottaa juttuja mun omasta elämästä ja mielipiteistä. Päivänasujen esittelyt jne, ei todellakaan ollut iso osa mun blogia. Mutta siinä vaiheessa kun lukijoita oikeesti alkoi tulla enemmän, ja huomasin että kaikki koulukaverit jne. lukee mun blogia, tajusin etten enää haluakkaan kertoa niin paljon omia asioitani. 300 lukijaakin tuntui sillon aluksi tosi paljolta, ja nyt kun bloggerin kautta rekisteröityneitä lukijoita (eli TODELLA pieni osa blogini lukijoista) on yli 3500, joudun aina miettimään mitä tänne voi kirjoittaa ja minkälaisia kuvia voin laittaa. Tää on suurin syy miksi blogini on välillä niin "massaa". On oikeesti aika vaikeeta keksiä koko ajan jotain uutta ja hienoa, kun samalla pitää varoa minkälaista esimerkkiä antaa nuoremmille ja mitä haluan ylipäätään kertoa itsestäni. Tiedän että monet bloggarit on todella tarkkoja omasta yksityisyydestään ja kauhistelee sitä miten paljon esim. mä kerron omasta elämästäni. Tahtoisin muistuttaa teitä että pelkästään lukemalla mun blogia, sä et tiedä yhtään mitään mun elämästä, etkä tunne mua. On hassua kuulla uusiin ihmisiin tutustuessa että "oot sen ja sen kaveri" ja joudun usein sanomaan että "öö anteeks kuka, en oo ikinä kuullutkaan?!"
Nyt kuitenkin haluisin kirjoittaa vähän mun omasta mielipiteestä, silläkin riskillä että kerron jotain liikaa. Nimittäin mä oon kaveriporukoita vaihtamalla ja facebook-kavereita poistamalla saanut omaan elämääni rauhan, pahimpiin teinivuosiin verrattuna. Osittain tää ehkä johtuu myös siitä että oon kasvanu parin vuoden aikana paaaljon ihmisenä, ja tottakai kokemusta erillaisiin asioihin tulee jokapäivä lisää.
Mutta itse asiaan: Perjantai iltana oltiin Jyrin kanssa mun isovanhempien luona kuten kerroinkin jo aikaisemmin. Oltiin kummatkin menty aikasin aamulla töihin ja kouluun, ja haluttiin mennä ajoissa nukkumaan. Oltiin varmaan puoli yhden, yhden aikaan jo untenmailla, kunnes yhtäkkiä puhelin soi. Nappasin jyrin puhelimen sammuttaakseni sen, mutta kappas soittaja olikin eräs henkilö jonka kanssa Jyrillä oli ollut aikaisemmin päivällä pieniä erimielisyyksiä. Vastasin puhelimeen, mutten saanut toisesta päästä vastausta. Kuului vaan baarin ääniä ja huonoa musaa. Lähetin henkilölle viestin omalla nimelläni, ja siinä luki jotakuinkin näin "Jotkut ihmiset käy töissä ja koulussa, ja haluavat mennä ajoissa nukkumaan. Nukkuisit sinäkin pääsi selväksi, ja soitat sitten huomenna jos on vielä jotain asiaa." Ja hirveä uhoaminen alkoi... "Tää on nyt kuule vakava juttu ja sä käsket Jyrin tänne tai mä tulen hakemaan sen", en vastannut ja hetkenpäästä tuli vähän asiallisempi viesti; "Nyt on kyllä tosi kyseessä, mutta soitan huomenna uudestaan". No arvaatteko mitä kävi? Eipä kuulunut tästä henkilöstä tämän jälkeen, jotenkin oli arvattavissa  sillä asia oli niinkin rankka, kun että jyri oli jossain facebook-kommentissa "dissannut" herran työpaikkaa..:D Tosin samaisen kaverin tyttöystävältä oli tullut yön aikana viesti jossa mua haukuttiin lutkaksi, sekä kyseinen mimmi vannoi tekevänsä itsemurhan. Misukan viesteissä ei ollut päätä eikä häntää, mutta saatiin kyllä erittäin hyvät naurut, sillä itsemurhaan vetoaminen oli kyllä maailman noloin juttu ihmiseltä jolla on yli 20-vuotta mittarissa. Myöhemmin selvis että kyyhkyläisillä oli ollut keskenään riitaa eräästä asiasta, joka ei millään tavalla liittynyt muhun eikä Jyriin. :D
Mua niiiiiin ärsyttää se että nykyään kaikki tytöt haukkuu tosiaan huoriksi ja lutkiksi yms. Mun mielestä toi on  yksinkertaisesti säälittävää. Varsinkin aikuisten ihmisten suusta. En voi ymmärtää niitä ihmisiä jotka tarvitsevat viinaa uskaltaakseen kertoa mikä painaa.
 Voisin kertoo toisestakin säälittävästä tapauksesta, nimittäin eräästä ex:ästä, joka itsekkin seurustelee mutta silti haluaa jatkuvasti sekaantua Jyrin ja mun elämään. Mutta se on taas jo aivan eri stoori :DD
Muistakaa te rakkaat lukijat;
With love, Silja

76 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

u rock:) It's so interesting to read what do you do. I really enjoy reading about your day. I hope you keep posting about that. I am not finnish and I've found here, from your blog, nice restaurants, parks, shops and so on.

29. lokakuuta 2012 klo 14.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kerro tuo toinenkin stoori täällä:D!!

29. lokakuuta 2012 klo 15.15  
Anonymous suvi kirjoitti...

haha ihana postaus! :D oon kans miettiny kuin naurettavia joittenki mimmien riidat on, ja varsinkin se miten niitä riitoja sitten käsitellään :D rehellisesti sanottuna, kyllä ne miehet vaan riitansa joskus hoitavat jopa aikuismaisemmin kuin me naiset.

29. lokakuuta 2012 klo 15.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee ihanaa, hyvä silja !!

29. lokakuuta 2012 klo 15.28  
Blogger Maiju kirjoitti...

toi on kyllä niin asiaa !

29. lokakuuta 2012 klo 15.28  
Blogger Anni kirjoitti...

Hieno kirjotus ! Ainakin sulla on asenne kohillaan :---)

anninam.blogspot.com

29. lokakuuta 2012 klo 15.40  
Blogger eerika kirjoitti...

Ihana postaus ,tuntu jotenki niin omalta! Itekki oon kokenu niin paljon mun elämäni aikana kaikenlaista teini-draamaa , että nyt yritän vaa välttyä siltä. Vaik joo itekki oon vasta 16,kyl se mun mielest on iha älytöntä mite ihmiset puhuu toisillee ! ja just se ku tytöt voi riidellä jostai pikku asiasta koko loppuelämänsä mut jätkät taas antaa tyylii turpii ja antaa asian olla ,thats it! En vaa tajuu mikä siin on ku kaikki muijat väkisi haluaa riidellä ja vääntää jostai iha turhaa riitaa ja puukottaa selkää, esim mun yks parhaimpiin kavereita valehteli päinNaamaa ,joten siihen jämähti meiä kaveruus.

29. lokakuuta 2012 klo 15.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka :) Oon lukenu sun blogia jo pidemmän aikaa mutta ikinä en oo mitää kommentoinu. Nyt oli sen verran fiksua tekstiä että oli pakko tulla kommentoimaan! :) Saat varmasti aika paljo paskaa niskaas ihmisiltä jotka ei ees tunne sua. Itekkään en kyllä tunne, mutta mä oon kyllä saanu susta ihan vaan tosi positiivisen kuvan :) Vaikutat ikäistäs paljon kypsemmältä!

Älä välitä kateellisten haukuista, olet ihana just tuollaisena!<3

29. lokakuuta 2012 klo 15.52  
Blogger anni kirjoitti...

heippa, oon seurannut sun blogia jo pidemmän aikaa vaikkakaan en ole "virallisissa" lukijoissa. se mitä sanoit siitä, että olet kasvanut oikeesti myös näkyy sun teksteissä ja arvostan sitä paljon.

itselläni on kaksi blogia, toinen tälläinen lifestyle tyylinen (jonne kirjoitan ihan liian harvoin), ja toinen enemmän päiväkirjamainen, jossa ei ole kuvia vaan pelkästään tekstiä ajatuksia ja ongelmistani ja kaikesta muusta, mikä mieleen vaan juolahtaa. en ehdota sulle, että tekisit samoin, aloittaisit nyymi-blogin, mutta tiedän sen, että itseäni se on jollain tapaa helpottanut! on ihana voida purkaa asioita kirjoittamalla, juurikin sellaisia jotka ei välttämättä tällaiseen blogiin sopisi.

tästähän tuli romaani, kappas. hauskaa loppusyksyä sulle :)

http://sometimes-fantastic.blogspot.fi/

29. lokakuuta 2012 klo 15.53  
Blogger Anni kirjoitti...

Ihan itsestäänselviä asioita mainitset.

On ihmisien omaa silkkaa tyhmyyttä, jos on niin kapeakatseinen, että kuvittelee tietynlaisen ihmisen ja elämän PELKÄN blogin,kuvien ja kirjoituksien perusteella.

Jokainen bloginpitäjä kirjoittaa blogiinsa ihan mitä itse tahtoo,(luonnollisesti tiettyyn rajaan asti tietenkin, jos on maalaisjärkeä vähänkään päässä) eikä koko ajan mieti ''mitä muut ajattelee?''
Muuten käy liikaa kontrolloimaan sanoja, ja tuntuu ettei mikään miellytä muita, ja kokoajan pitäisi olla ''mielenkiintoisempia postauksia''.

On myös kirjoittajana muistettava että ihan sama mitä kirjotat, sinusta puhutaan, eikä muihin ihmisiin voi vaikuttaa, on siis kestettävä kaikenmaailman kommentit.

Ihmiset on outoja! Varsinkin internetin ihmeellisessä maailmassa.

Mutta mielestäni sinulle tulevat asiattomat kommentit kuuluvat muualle. Vaikutat fiksulta tytöltä ;-) Ja blogissasi ei mielestäni missään nimessä ole ollut MITÄÄN asiatonta tai vastaavaa.

29. lokakuuta 2012 klo 15.55  
Blogger Josefin kirjoitti...

kivan erilainen postaus! ja vaikutat ihanan tervejärkiseltä muikkelilta! :D mii laiks!

29. lokakuuta 2012 klo 16.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon sun kanssa niin samaa mieltä. En vaa pysty ymmärtämään sellasia, joilla on kauhee himo aina sotkeutua toisten elämään ja päästä oikeasti sekoittamaan kaikki :D ja toi, että oikeesti pitäis olla jo aikuinen mutta käyttäytyy kun pikku lapsi niin on se aika naurattavaa touhua. Jotkut ei vaan oikeesti koskaan aikuistu. Itse jouduin kanssa järjestämään mun teinivuosien takia nykyelämän vähä eri asemaan, sillä oli niin paljon sellasia ihmisiä ja asioita, jotka halusin jättää menneisyyteen. Nykyään on niin rauhallista, että välillä tuntuu hajoavan pää siihen, haha. Mutta oon mä kyllä tyytyväinen :)

29. lokakuuta 2012 klo 16.13  
Anonymous Linsku kirjoitti...

Mulla kans niin pistää vituttaan ja suorastaan naurattaan tuomoset ihmiset. Ite oon ollu poikaystäväni kanssa 2,5 vuotta yhdessä ja hänen hullu exänsä ei sitä vieläkään voi sulattaa vaan yrittää kaikin keinon pilata meidän jutun. Nytki viikonloppuna tuli huutamaan mulle jotaki ja tokasin että eikö selvinpäin voi puhua kerran, näkee joka päivä koulussa niin meni tyttö hiljaseksi. En voi sietää ihmisiä ketkä yrittävät pilata toisten ilon. Mut se kai kertoo sen että niitten oma elämä on iha vitun perseestä niin pitää yrittää pilata muiden. :)

29. lokakuuta 2012 klo 16.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihmisiä on näköjään elämässä niin moneen lähtöön :-D

29. lokakuuta 2012 klo 16.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyvin vastasit tuolle miehelle ;)

29. lokakuuta 2012 klo 16.18  
Blogger sofia kirjoitti...

Oot kyllä niin oikeessa, ihana tyttö olet! :)

29. lokakuuta 2012 klo 16.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

asiaa silja! :) tsemppiä, oot ihana ja vahva! <3

29. lokakuuta 2012 klo 16.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän fiksua tekstiä, täyttä asiaa kaikki! Sain susta tosi fiksun kuvan :)

29. lokakuuta 2012 klo 16.33  
Blogger Milla, 16 kirjoitti...

lisää tämmösiä postauksia ! tosi asiallista tekstiä sulta ja niin totta :)

29. lokakuuta 2012 klo 16.50  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista <3 ootte ihania!!

29. lokakuuta 2012 klo 16.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei nää tälläset postaukset on parhaita !:) ois tosi kiva kuulla muutenkin lisää sun mielipiteitä eri asioista mutta toisaalta ymmärrän jos et niitä halua tehdä juuri ton takia että on niin monta lukiaa yms nii paskaa saattaa lentää niskaa jos kerrot oman mielipitees :D ja tää kommentti ei siis ollu mitenkää pahalla, sulla on ihana blogi !!

29. lokakuuta 2012 klo 16.55  
Blogger edi kirjoitti...

joo täyttä totta kaikki !!

29. lokakuuta 2012 klo 16.55  
Blogger Emma kirjoitti...

2 asiaa ! 1. Sun blogi on yks parhaista ! 2. Tää postaus on niin asiaa, ihmettelen suuresti et miks se "huora" sana on nii yleinen ? Tuskin puoletkaa niistä joita sillä nimellä haukutaan, myy itseään ??:D ihmisten pitäs selvittää faktat ennenku haukkuu tolla nimellä, sen vaan sanon!
Jatka samaan malliin :)

29. lokakuuta 2012 klo 16.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä ihan älyttömän vahva, että jaksat vieläkin pitää tätä blogia surkeista kommenteista huolimatta! jatkat vaan samaan malliin eli älä välitä muista :) oon kyllä ihan samaa mieltä sun kommenttis "Mua niiiiiin ärsyttää se että nykyään kaikki tytöt haukkuu tosiaan huoriksi ja lutkiksi yms. Mun mielestä toi on yksinkertaisesti säälittävää" kanssa. Ilmeisesti jotkut niinkin lapselliset tytöt ei tiiä mitä huora meinaa ja sillä oikeudella sitten haukkuu kaikkia huoriksi...
Ymmärrän että sun on hankala keksiä aiheita postauksiin kun et voi kertoa kaikkea elämästäs mutta oon silti sun iloinen lukija joka jaksaa seurata sun niin sanottuja mukamas 'massa' postauksias :D vaikka mä tykkään sun postauksista ihan älyttömän paljon!

29. lokakuuta 2012 klo 16.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kerro tosta toisestakin tapauksesta oikeesti! =DDDDDDD

29. lokakuuta 2012 klo 16.58  
Blogger Paulina kirjoitti...

lisää tälläsiä,
toi on niin totta että nykyään kaikki haukkuu huoraksi ja ties miksi, ilmaan mitään siihen liittyvää syytä

29. lokakuuta 2012 klo 17.06  
Blogger Tanja kirjoitti...

Hyvä postaus, oot tosi kypsä ikäisekses! :)

29. lokakuuta 2012 klo 17.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miks en tajunnu mitä ideaa ja yhteyttä tolla sun "stoorilla" oli koko juttuun? enkä ees tajunnu et mikä ton pointti oli?

29. lokakuuta 2012 klo 17.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aika kiva postaus :)

29. lokakuuta 2012 klo 17.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eikö jyriä kyllästytä olla näis teini-iän tappelu/huorittelu jutuis mukana? ku sä näyttäsit olevas mieleltäs viel aika lapsokainen joka tykkää vähä kähistä ja aiheuttaa draamaa mikä on normaalia tossa iässä, mut jyril on vissii jo vähä ikää ja näin. mut tää on iha mielipide vaa seurattuani sun blogia :D muista, enhä mä tiedä kun sun nimen. ei kantsi vetää herneitä nenuun.

29. lokakuuta 2012 klo 18.35  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Haha siis näähän on nimen omaa Jyrin kavereita eikä liity mitenkään muhun. Mä en edes tunne kyseisiä ihmisiä :D Että mua ei voi syyttää näistä draamoista ;) Mun omat draamat on suureks osaks kyllä jo takanapäin!

29. lokakuuta 2012 klo 18.36  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Thank you! Nice to hear :) <3

29. lokakuuta 2012 klo 18.37  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Haha, hyvä et pidät vaan oman pään kylmänä. Multa tais kerran päästä pari kirosanaa vastaavanlaisessa tilanteessa :D

29. lokakuuta 2012 klo 18.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eiköhän nyt kaikenmaailman stoorien voisi antaa olla.en halua uskoa,etää Silja haluaisi levitellä täällä muiden ihmisten ja hänen välisiään riitoja,siinä menisi blogin maku.niinkuin tässä postauksessa luki,be a lady not a bitch,se pitää sisällään myös sen että riidat sun muut sekaannukset pidetään ulkopuolella julkisesta blogista jolla on monta lukijaa :)

mutta aivan totta tuo,että niin moni nainen ja tyttö haukkuu toisiaan lutkiksi ja huoriksi aivan mitättömistä asioista.aivan järjetöntä.

29. lokakuuta 2012 klo 18.41  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

No tästäkin postauksesta on kuulemma nyt tehty rikosilmoitus, koska tää on vissiin julkinen herjaus :/ Vaikka ei kyllä nimiä jne mainita :D Saas nähdä..

29. lokakuuta 2012 klo 18.41  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

No argh, ku olin just nukahtanu ja herään johonki aivan turhaan puhelinsoittoon! ;D

29. lokakuuta 2012 klo 18.42  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Kiitos paljon, ihana kommentti <3

29. lokakuuta 2012 klo 18.43  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

Mun mielestä on erittäin hyvä käydä näitä juttuja täällä läpi, kun saa monia mielipiteitä ja ihmiset joista postauksessa kerron näkee tän myös itse selvinpäin, ja voi miettiä onko ehkä tehnyt jotain väärää? :)

29. lokakuuta 2012 klo 18.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hyvä silja!!

29. lokakuuta 2012 klo 18.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei pliis ano...:D

29. lokakuuta 2012 klo 18.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hmmm niinhän se kyllä on.mutta nyt sain jotenkin sellaisen kuvan,että tämän postauksen aihe oli aika henkilökohtainen (ei siis vain yleinen katsaus tähän aiheeseen).sitä vain mietin,että tällaisten asioiden selvittelemisessä julkisesti on myös vaaransa.se voi ehkä aiheuttaa lisää sekaannusta tai riitaa.who knows.

ja mielestäni on myös arvokasta jos osaa selvittää nämä niiden henkilöiden kesken,joiden kanssa on ollut riitaa,ei esimerkiksi bloginsa tai jonkun muun julkisen kirjoituksen kautta.

mutta no,en nyt tiedä tästä tilanteesta sen enempää kuin tämän blogikirjoituksesi verran,joten vaikea sanoa onko sulla sitten mahdollisuutta mennä selvittämään nämä asiat kasvotusten.

29. lokakuuta 2012 klo 18.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei pupu! Musta ei ois yhtää huonompi vaik pitäisit viel paremmin yksityisyytes täällä, koska tää on tosi avoin julkiseks blogiks ja siin o kiistatta varjopuolet kun periaattees pitäis salata ja olla kertomatta kaikkee, mut toisaalta taas ei sais myöskää antaa väärää kuvaa. Tiiän sun varmasti tietävän mitä tarkotan. Oot huikee!

29. lokakuuta 2012 klo 19.02  
Blogger AnnaKaarina kirjoitti...

tosi hyvä postaus! mielenkiintoista lukea ja samaa mieltä ollaan lutkitteluissa ja huoritteluissa! :)

29. lokakuuta 2012 klo 19.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hieno postaus Silja !:) oot viisas tyttö ;)

29. lokakuuta 2012 klo 19.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tee lisää tälläsii postauksii mis kerrot sun mielipiteitä asioista, se tuo kivaa vaihteluu! :) ja ei niitte asioitte tietekää tarvi liittyy millää tavalla sun elämääs ellet haluu, mut on vaan niin ihana lukee sun mielipiteitä asioihin. jatka samaa mallii ;)

29. lokakuuta 2012 klo 19.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tehty rikosilmmostus?! oikeesti mitä ihmettä, mikä ihmisii oikee vaivaa?? huhhuh

29. lokakuuta 2012 klo 19.45  
Blogger matildanna kirjoitti...

Asiallinen postaus! Tässä vois vaikka kuinka ihmetellä mistä noita ihmisiä tulee...mutta tyydyn nyt sanoon, et hyvin kirjotettu. Ihanaa, et joku ottaa tuommoset julkisesti puheeks. Jos joku vaikka heräis miten idiootisti käyttäytyy..


http://matildannas.blogspot.fi/

29. lokakuuta 2012 klo 20.17  
Blogger Linda kirjoitti...

Tää oli kyllä tosi hyvä postaus! Vaikutat kyllä niin kypsältä ja asialliselta. :)

29. lokakuuta 2012 klo 21.00  
Blogger Sanni L. kirjoitti...

Oot niin rohkee! Upeeta :)

29. lokakuuta 2012 klo 21.47  
Blogger Justiina kirjoitti...

En missään nimessä oleta tuntevanio sua, mutta siis se vaikutelma mikä mulla on jääny susta muuttui tosi paljon tän postauksen myötä, positiivisesti. Kauheen kiva että kirjotit tällasesta asiasta, ja on mielenkiintosta lukeekki tätä. Kivaa jatkoa ja parempia yö-unia sulle ja Jyrille (:

29. lokakuuta 2012 klo 21.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jotkut on vaan ihmisperseitä joiden elämäntehtävä on vaikeuttaa muiden elämää :--D ja joidenkin elämä on oikeesti niin tylsää että ne tahallaan tekee sitä draamaa! oon seurustellu mun poikaystävän kanssa 3 vuotta ja sen EX-SÄÄTÖ viiden vuoden takaa yrittää yhä pilata suhteemme ja on sitä mieltä että hän on oikea nainen poikaystävälleni :D hulluja löytyy aina......

29. lokakuuta 2012 klo 22.15  
Blogger Oujmi kirjoitti...

Toi on niin väärin, että jotkut naiset haukkuu toisia naisia huoraksi, vaikka eivät tietäisi tästä naisesta mitään muuta kuin ulkonäön. Ja se onkin joskus syynä, haukkujat kokevat että nainen on liian kaunis ja koittavat parantaa omaa oloaan tällä kamalalla tavalla. Valitettavasti he joskus pilaavatkin jonkun illan jos haukkuminen ei jää pelkkään huoritteluun, vaikka puheissa ei olisi mitään paikkaansa pitävää. Nainen voi olla kaunis, mutta se ei kerro siitä kuinka monen miehen kanssa hän on ollut, miehiä saattaa olla vain yksi, ehkä jollakin toisella enemmän ja jollakin vielä vähemmän. Puhumattakaan siitä, että nainen myisi itseään. Huoraksi haukkuminen kertoo haukkujasta ei sen kohteesta.

Tuossa sinun tapauksessasi naisella vaikutti olevan hieman ongelmia ja paha olla, joka ei liittynyt sinuun mitenkään. En tiedä, vaikea sanoa oikein muuta, kun ei tapausta tunne. Ja ps. vaikka tällaistä on mielenkiintoista lukea, ja siitä ex:stäkin. Ja jos sen tyttöystävä lukee tätä blogia niin häntä tuo pienikin asia on voinut loukata. Että en tiedä tartteeko enempää jatkaa. Toki itsehän, en tosiaan tiedä mitään tuosta mistään en exstä tai sen tyttöystävästä, en tiedä miten ex sekaantunut ja en tiedä muutenkaan elmästäsi. Jotta pahoittelut, jos tämä vaikuttaa jotenkin väärältä tää mun mielipide.

Ja viel tost itsemurhast, tuollases sil ei ymmärrettävästi oo mitään perää. Mut jos kyse eri tilanteesta, eikä uhkausesta ja ehkä läheisestä ihmisest niin sit saattaa olla oikeus huoleen, vaikka olisi yli 20.

29. lokakuuta 2012 klo 22.31  
Blogger Maarit kirjoitti...

Oon huomannu kans ton lutka,huora ilmiön! Moni haukkuu lutkaks jo tyylin perusteella vaikka ei tunne ees koko ihmistä!

29. lokakuuta 2012 klo 22.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana nähä sulta välillä tämmöstäkin postausta! :)

29. lokakuuta 2012 klo 23.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heips! asianihan ei sinällään mihinkään liity mut piti kysyä värjäätkö kulmiasi ja millä? :) kiitoos kaunis

30. lokakuuta 2012 klo 12.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella kiva tää postaus! On totta että toisten huorittelu jne on todella ala-arvoista ja toi itsemurha juttu iha järkyttävää, en tiedä mitään niin säälittävää ku sellaisella 'uhkaaminen' tai siitä puhuminen. Tollasiin valitettavasti joutuu joskus kohtaamaan, en vaan ymmärrä ihmisiä jotka päästää tollasta suustaan..
ps. sun blogi on todella kiva ja olet kaunis tyttö! :--)

30. lokakuuta 2012 klo 18.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä oot niin mahtava persoona, Ai että tykkään susta ja sun asenteesta! Jotenkin vaikea ajatella et oot muistaakseni -95, oot niin paljon järkevämpi ku tapaamani muut 16-17 vuotiaat tytöt! Kaikkea hyvää sulle ja oot rokkaava mimmi :) - Essi

30. lokakuuta 2012 klo 18.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I am lady, not a bitch, Vaikutat tän blogin perusteelta aivan ihanalta ihmiseltä!:)

30. lokakuuta 2012 klo 18.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se ei ole todellakaan mikään julkinen herjaus jos nimiä ei mainita, tai anneta selkeitä tuntomerkkejä tekijästä. Mut jos jotenkin joudut syytteeseen niin eikös huoraksi haukkuminen ole väärin kanssa;)

30. lokakuuta 2012 klo 21.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ano näköjään itse käymässä näitä teini-iän draamoja läpi.....

30. lokakuuta 2012 klo 21.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Asiallista tekstiä! Just näinhän se on että kaiken maailman retardatukset huorittelee perään ja hyvä että edes tuntee.

30. lokakuuta 2012 klo 21.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan, ja sekö on väärin? Tai ei tietenkään päin naamaa ole fiksua huomauttaa asiasta, mutta itse olen sitä mieltä, että kyllä ne lutkat tuolla kadulla piripäissään pyörimässä huomaa.

30. lokakuuta 2012 klo 21.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mihin sun viimesin postaus katos?:(

31. lokakuuta 2012 klo 12.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksi itsemurhasta puhuminen olisi säälittävää?sillä uhkaaminen kylläkin on,mutta ei sen puhumisesta tarvitsisi tehdä mitään tabua.

31. lokakuuta 2012 klo 14.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miks poistit ton relaxing postauksen?:(

31. lokakuuta 2012 klo 14.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksi et hyväksynyt vastaustani tälle anonyymille:

"Anonyymi30. lokakuuta 2012 21.11
Aivan, ja sekö on väärin? Tai ei tietenkään päin naamaa ole fiksua huomauttaa asiasta, mutta itse olen sitä mieltä, että kyllä ne lutkat tuolla kadulla piripäissään pyörimässä huomaa."

vai jäikö kommenttini vain huomaamatta :)?

31. lokakuuta 2012 klo 15.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä rikosilmotus, ei vittu menee ehkä vähän yli :O joillakin ihmisillä ei ole elämää...

31. lokakuuta 2012 klo 18.05  
Blogger Silja Sundberg kirjoitti...

En oo nähnykkää tollasta :) Mut nyt hyväksyin haha

1. marraskuuta 2012 klo 14.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vau ku luin tän postauksen nii arvostus suo kohtaan nousi kohisten! :D Siis oon käyny tätä blogia aina sillonitällöin lukemassa ja vaikutat aivan mukavalta ihmiseltä ja aidolta, mutta en sen pahemmin oo susta mitään mielipidettä muodostanu, mutta nyt ku tän nuin nii, vau!

"On oikeesti aika vaikeeta keksiä koko ajan jotain uutta ja hienoa, kun samalla pitää varoa minkälaista esimerkkiä antaa nuoremmille ja mitä haluan ylipäätään kertoa itsestäni. " Varsinki tää vetos muhun kovasti! :D Sulla on ihan varmasti satoja ~12-14 vuotiaita tyttöjä lukemasa, jotka ihailee sua hirveesti ja haluaa olla niinku sä. Mun mielestä on tosi tärkeetä miettiä just tuota, että mitä mallia antaa, ku kuitenki oot melekosen kuuluisa bloggeri! Monesti miettii ku jotaki blogeja lukee, että tajuaakohan tääkään bloggeri, että sen blogia voi lukea jotku tosi nuoret tytöt ja saada siltä nyt aika huonoja vaikutteita, kun sinne kirjotellaa vähän mitä sattuu ja pistetään vähän mitä sattuu kuvia.

Jos tällasta blogia pitää ja jos tulee kuuluisaksi, nii kyllä pitäs ees vähän miettiä sitä millasta mallia antaa. Joku vois tulla tähä sanomaan, että "kaikki saa tehä mitä haluaa, ei oo mun homma olla roolimalli randomeille" mutta kyllä siinä jonkunlainen vastuu bloggereillakin on. Säki kuitenki olet vielä nuori, eli oot oikiastaan lähempi malli mitä jotku 25v bloggerit. Mutta siis sitä haluan sanua että oot huippu!! :) Saat multa kyllä ainakin täydet arvostukset :)

1. marraskuuta 2012 klo 18.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aijaa :Ohups taisin sit vahingossa jättää painamatta sitä julkaise nappia :D

1. marraskuuta 2012 klo 20.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää on paras postaus aikoihin! ihanan rehellinen! ja tommosia "tarinoita" on kiva lukee, ja huomata miten yli 20-vuotiaat voi olla niin naurettavia :D oot silja ihana <3

2. marraskuuta 2012 klo 22.34  
Anonymous Sanni K kirjoitti...

Muutama seikka tuli mieleen postauksesta. Tarkoitus ei ole kuulostaa ylimieliseltä tai moralisoida sua, vaan haluan vaan heittää hyväntahtosesti pari näkökulmaa :) (Joudun tyytymään nimellä kirjottamiseen, mulla ei oo profiilia täällä. Etsi facesta jos joku jää kaivamaan tai skippaa mun kommentti ohi jos et halua kuulla ollenkaan mun näkökulmia.)

Hienoa että osaat sanoa asiat suoraan, mutta kuka tahansa osaa kirjoittaa negatiivisesti toisesta, eikö totta? Jouduin hieman hämmentymään; postauksen alussa kerroit, kuinka "Nyt kuitenkin haluisin kirjoittaa vähän mun omasta mielipiteestä" -et siitä, kuinka haluat juoruta ja puhua paskaa toisista. Ja itsemurha ei katso ikää. Vaikka kyseinen henkilö vetosikin siihen ehkä tosi lapsellisesti, älä sä toista hänen virhettään vetoamalla itsemurhaan kuin se olisi hyvä vitsi. Tiedän, että ihmiset haluaa kuulla juoruja ja suakin saatto helpottaa purkaa ärsytystä tähän postaukseen, mutta c'moon annoit itsestäsi ihan yhtä lapsellisen kuvan kun niistä, joista kirjoitit.

3. marraskuuta 2012 klo 14.34  
Anonymous Ilkeitä ihmisiä löytyy paljon kirjoitti...

Multa meni ainaki ihan ohi, et mitä toi anonyymi tarkoittaa täs, sitäkö, että hän on se kamala ihminen joka haukkuu toisia lutkaksi?

4. marraskuuta 2012 klo 1.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

osaisiks yhtään sanoo kuinka usein ois suositeltavaa käyttää hopeashampoota? :)

4. marraskuuta 2012 klo 22.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itehän sä auot päätäs ja oot vittumainen ku mikä esim fbs!! ::D:D:D:D: hyvä sun on sanoo, et ihmettelet miks sanotaan huoraks yms :D ei vittu XD

5. marraskuuta 2012 klo 22.50  
Blogger Katja kirjoitti...

Lueskelin eilen sun blogia alkupäästä, ja tykkäsin kovasti! Vaikka olitkin aika teini ja "ärsyttävä" varmasti monen mielestä, kirjoitit mielestäni ihanan rehellisesti ja aidosti. Minusta oli erityisen ihana se teksti, jossa kerroit haaveilevasi maskeeraushommista, ja olit piirtänyt kätesi täyteen "tatuointeja" meikkikynällä :) Nämä uusimmat ovat kovin etäisiä ja jotenkin kolkkoja? Taisitkin kirjoittaa, ettet oikein enää halua paljastaa yhtä paljon kuin ennen, kun nyt lukijoita on niin paljon. Kirjoitat edelleen tosi mielenkiintoisella tavalla, mutta tekstit tuntuvat vain raapaisevan pinnalta sitä, mitä blogisi ennen oli. Selvästi kuitenkin tällekin tyylille löytyy lukijakuntaa. :)

Mukavaa joulunodotusta :) (vai onko vielä liian aikaista toivottaa...? :D)

6. marraskuuta 2012 klo 10.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu