Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

VideoBlog

torstai 9. toukokuuta 2013

VideoBlog


Ps. Kun joku kuitenkin kysyy niin; toppi Sheinside ja koru h&m :D


With love, Silja

Tunnisteet:

221 kommenttia:

«Vanhin ‹Vanhempi 201 – 221 / 221
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Epäilen että se kirjoittaja on Jannaa vanhempi. Joku joka tuntee Laura Heijan ikäisiä bloggaajia. Sinäänsä kiinnostaa tietää, kuka se on, koska hän on erittäin lahjakas kirjoittamaan ja haluaisin lukea hänen toista blogia!

10. toukokuuta 2013 klo 22.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no olipa mukava kuulla että ette kiusaajia kumpikaan ole. en ole lukenut aiemmmin blogiasi mutta tuolla juorublogissa sinua niin kovasti arvosteltiin niin tulin kurkkaan :) tuollanen koulukiusaajan leima on aika paha ja tuommosista huhu puheista on vaikea päästä eroon vaikka ne ei totta olisikaan. tosi kurjaa että sellaisista syytetään aiheetta :(

11. toukokuuta 2013 klo 9.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siinä on sellanen psykologinen juttu :) hiusten räpläys on ahdistuneisuuden purkua

11. toukokuuta 2013 klo 9.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm voisit kiinnittää huomiota sun ilmeisiin kun puhut. Mut oli kiva video :)

11. toukokuuta 2013 klo 10.20  
Blogger Sofie kirjoitti...

Haluaisin nähä miten nää muut sitten tälläisen videon tekis paljon paremmin kun sinä! Mun mielestä saat heittää just sellasta läppää kun haluat:D ja muutenki bloggaajana ei oo varmaa mitää helppoo olla, joten tyhmää arvostella joka asiasta negatiivisesti, joittenki on vaa pakko löytää joka asiasta jotain negatiivistä, hyvä video oli musta !

11. toukokuuta 2013 klo 10.47  
Anonymous sarppa kirjoitti...

Moi Silja !
Mä olen lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja vaikutat todella paljon vanhemmalta mitä olet(itsehän olen sua melkeen 10 v vanhempi ja mulle on naurettukki kun luen " teinin blogia" .)

Mä olin ylä-asteella kans niitä tyttöjä joka kiusas muita tyttöjä. Se oli siinä iässä sellasta,että pönkittää omaa itsetuntoa pilkkaamalla muita. Ja omasta kokemukseksta voin puhua, että se kertoo huonosta itsetunnosta. Teini-ikäiset tytöt osaa olla todella ilkeitä.
Mä ainakin kadun syvästi kiusaamista, mutta sitä ei saa tekemättömäks vaikka kuinka toivois.

Mun mielestä sä vaikutat ihanalta naisen alulta ja tuntuu ,että oot viisastunu niistä kiusaamis ajoista hurjasti, kun siitä puhut avoimesti. Hyvää jatkoa sulle ja kaikkea hyvää elämään !
-sarppa
Ps. Oot kyllä niin kaunis, et tällänen vanha akka tulee vähän kateelliseks.. (:

11. toukokuuta 2013 klo 12.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehkä joku hymynaama-ennätys... onneksi olkoon sinä 11v pirpana siellä!

11. toukokuuta 2013 klo 13.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kateuskortti wohooo!!!

11. toukokuuta 2013 klo 13.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

komppaan 9.45 anoa..


tuskin silja julkaiset tätäKÄÄN ;);) I dare you.

11. toukokuuta 2013 klo 13.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis toi teidän läppähän oli musta ainakin hauska. :----D Ihme vikinää joidenkin lukijoiden osalta ja ihan turhasta. Täytyy muuten sanoo, että pidin sua joskus pari-kolme vuotta sitten ärsyttävänä ja vittumaisena pissiksenä (taisin olla itekkin semmonen), mutta nykyään et vaikuta kyllä yhtään semmoselta vaan tuntuu että oot aikuistunu tässä parissa vuodessa 10 vuoden edestä! :D

12. toukokuuta 2013 klo 0.32  
Blogger Taru kirjoitti...

Kun mielestä hyvät anonyymit tämä ei ehkä ole asia mitä kannattaa edes ottaa esille blogiin kommentoidessa. Jos mieltä oikeasti painaa ja haluaa asiat selviksi niin ottakaa henk. Koht. Siljaan yhteyttä:D muuten jos täällä tulee haukkumaan/kirjoittelee pahasti, ei ole yhtään sen parempi kuin se joka nyt on tehnyt teille jotain "elämästä helvettiä" tyyliin... Siljaa en tunne, mutta jos jotain on käynyt niin muistakaa että ihmiset kyllä muuttuu paljon! Kokemusta on.
ja silja: vielä kerran videosi oli hyvä ja asiallinen:)

12. toukokuuta 2013 klo 1.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta on jotenkin outoa, että Siljaa haukutaan täällä tekopyhäksi. Tekopyhä ihminen olisi reagoinut ihan eritavoin silloin, kun olisi puhunut kiusaamisen kohteeksi joutumisesta. Tekopyhä ihminen olisi ruvennut vuodattamaan kyyneleitään ja tuskaansa tietyllä tavalla, mutta tässä videossa huomaa, että Silja on aito! Siljan silmistä huomaa hänen herkistymisensä, mutta hän haluaa tukahduttaa vetistyvät silmänsä, koska ei halua ruveta itkemään videossa! Jos Silja olisi tekpyhä: hän olisi ruvennut itkemään, aukomaan ongelmiansa ja ulisemaan..

12. toukokuuta 2013 klo 10.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Silja oot kyllä aivan superihana! Todella tyhmää tuo koulukiusaamis-asiaan takertuminen muutamilta ihmisiltä, pitää hahmottaa se ero juuri tuollaisen ns. tyttöjen välisen arvostelun/kinan ja oikean, pitkäaikaisen ja jatkuvan koulukiusaamisen välillä. Ja tietenkin aina tulee niitä tilanteita, varsinkin yläasteen kultaisina vuosina, jolloin esimerkiksi kaksi tyttöä on toisilleen tasavertaisen inhottavia, jolloin kyseessä on juuri tuo ihan perus kinastelu.
Aivan varmasti Silja on pahoillaan jos joskus on syyttä jotakin ihmistä arvostellut tai kohdellut huonommin, mutta sitä meistä kukaan ei tiedä onko näin edes käynyt ikinä. Silja oli reilu myöntäessään että on joskus käyttäytynyt myös vähän epäreilusti. Se on viisas, joka myöntää virheensä ja oppii niistä. Hyvä Silja! :)

12. toukokuuta 2013 klo 12.44  
Blogger niinajasmiina kirjoitti...

miks tästä ihan oikeesti tuli näin iso juttu? on se kumma kun anonyymit saa haukkua bloggaajaa ja bloggaajan läheisiä, mutta kun bloggaaja itse vähän ns. piikittelee vastaan tai yrittää nauraa haukkumisille jne niin siitä tulee kauhee haloo.

12. toukokuuta 2013 klo 13.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No mut instagramiskin te teitte pilkkaa lukijan kustannuksella, kun se oikeesti halus tietää mistä se grilli on. Siinä kohtaa ois voinu fiksut bloggaajat jättää vittuilunsa väliin, mut teidän piti tunkee paskaa läppäänne siihenkin kohtaan

13. toukokuuta 2013 klo 7.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua ainakin vaan nauratti toi teidän läpänheitto, kun lueskelin juorublogia :D Ja oot niin oikeessa, melkeinen jokainen on joskus kiusannut tai käyttäytynyt muuten tyhmästi. Itse ainakin olin pahimman luokan teini badass ja oikein posket punehtuu kun muistelen kuinka nolo ja kovaääninen "kovis" olin olevinani :D Semmoista se oli silloin 14-vuotiaana, ei se kerro mitään kenestäkään ihmisestä miten on yläasteaikoina käyttäytynyt!

13. toukokuuta 2013 klo 7.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis ihan mahtava video! Oli ihana nähdä tämmönenkii video niitten meikki juttujen sijaan, ja tää kylä toimi. Ihanaa Silja kun oot niin avoin ja myönnät myös omia virheitä. Hyvä juttu että teit nyt niille jotka loukkaantu, että todella arvostat lukijoitas, ja että se oli vaan läppää. Oot niin kauniskin ja sul on ihania vaatteita. Sun blogi on ihan mahtava ! :)

13. toukokuuta 2013 klo 15.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet 100-kertaa aikuismaisempi kuin Natalia. Toki sinulla on enemmän rahaa ja sponsoreita ja lukijoitakin pelissä, mutta mielestäni osoitit huomattavaa kypsyyttä pyytämällä näin julkisesti anteeksi. Videolla selitetty tarina on paljon uskottavampi ja saa varmasti monet antamaan huolimattomuutenne anteeksi. Natalia vähättelee lukijoiden huolta näiden väheksymisestä blogissaan ja on kaukana pyytää anteeksi. Hienoa Silja, hyvä päivitys, vaikutat todella mukavalta jatka samaan malliin! :)

13. toukokuuta 2013 klo 20.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos on hermostunut nii sillon yleensä tekee tommosta pientä :D

13. toukokuuta 2013 klo 21.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi Silja! Et usko kuinka paljon ihailen sua ja tää video oli jotain tosi hienoo! Oikeesti vaikutat tosi fiksulta nuorelta naiselta :) ja tähän ig:hen liittyen ni suurimmalla osalla ihmisistä on liian vähän huumorintajuu, miks on näin et ei kestä yhtään tällasta pientä läppää joka nyt ehkä vähän tehdään toisten kustannuksella?! :D kyseessä ei kuitenkaan ollu sen vakavampi asia kuin kysymykset liittyen VAATTEISIIN. mut viel tähän loppuun sellasii terkkuja, et älä säkään pahota mieltä tollasista syyttelykommenteista.. jos jotku ihmiset on loukkaantuneet jostai vitseistä ja haluu kostaa sen takii tollasilla perättömillä syyttelyillä ni ovat kyllä vajonneet alas! ps. oot huippubloggaaja!! <3

13. toukokuuta 2013 klo 21.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet hieman lapsellinen... :D

14. toukokuuta 2013 klo 23.52  
«Vanhin ‹Vanhempi 201 – 221 / 221

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu